Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

20 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jurij Vačugov

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Balkóny Balkon
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 62 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti N07222
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.

Popis nemovitosti

K dispozici od 1.7.2024
Exkluzivně nabízíme podnájem bytu 2+KK o výměře 56 m2 s balkonem plochou 6 m2 v 3. podlaží rezidenčního projektu Nová Harfa. Byt sestává z chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s toaletou, balkonu a komory. K dispozici je kuchyňská linka včetně elektrospotřebičů (varna sklokeramická deska, trouba, lednice, mikrovlnka, digestoř), pračka je umístěna v koupelně. Na chodbě je umístěn botník s věšákem, v komoře je dřevěný regál Ložnice je vybavená vestavěnou skříní. Na všech oknech jsou žaluzie.
V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost - restaurace, obchod Albert, stanice tramvaje i čerpací stanice. Stanice metra je veřejnou dopravou dosažitelná do 10 minut.

Výše nájemného - 20000 Kč měsíčně . Zálohy za služby spojené s nájmem bytu - 3800 Kč/měs. Elektřina se převádí na nájemce. Vratná kauce činí 24000 Kč. Provize realitní kanceláře - jeden nájem + DPH 21%.
K bytu lze pronajmout parkovací stání v podzemní garáži za 1000 Kč měsíčně.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (údržba, platby nájemného, vyúčtování, dodatky, a pod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (336)
small left
small right