Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

17 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Denisa Nguyenová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105294
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 52 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu světlý moderní byt 2+kk (52 m2) v Nuslích, orientovaný na V a Z. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je částečně vybaven nábytkem. Nachází se na 1. NP klasického zděného činžovního domu o 4 patrech. K bytu též přináleží sklep o výměře 6 m2.
Celý byt působí velmi prosvětleně a útulně. Sestává se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice. Kuchyňská linka čítá sporák s pečící troubou a sklokeramickou deskou, dále je zde vestavěná velká lednice s mrazákem, myčka a mikrovlnná trouba. V ložnici nalezneme komodu a skříň. Všechny místnosti jsou přístupné z předsíně, tedy nejsou průchozí. Odtud je též vstup do koupelny osazené vanou. Součástí koupelny je dále umyvadlo, WC a topný žebřík. Možnost k odkupu: pračka (2000,- Kč) a šatní skříň (1000,- Kč) po předchozí nájemnici.

V předsíni nalezneme plynový kotel k vytápění a ohřevu vody. Podlaha je kombinací plovoucí p. a dlažby.
Činžovní dům se nachází v překrásné lokalitě původního centra města Vyšehradu, se svou starobylou atmosférou vybízející k procházkám a posezením ve všudypřítomných kavárnách. V docházkové vzdálenosti od domu, cca 200 m, je Náměstí Bratří Synků s veškerou sítí obchodů a služeb. Dopravní spojení metro C Vyšehrad a tram Nám. B. Synků a Otakarova, dále vlak nádr. Praha - Vršovice.
Nájem: 17.000,-Kč /měs. Celkové zálohy za služby a energie: 6.000,-Kč /měs. Vratná kauce 34.000,-Kč. Provize RK 17.000,-Kč + DPH. Určeno na dlouhodobý pronájem, smlouva na 12 měs. s možností prodloužení. K dispozici ihned. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105294.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Denisa Nguyenová
Denisa Nguyenová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Denisa Nguyenová
Denisa Nguyenová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti