Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

60 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky 2.500 Kč + přepis el. energie a plynu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Soňa Kutnohorská
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 87 m²
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti P017996
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Balkóny Terasa
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 138 m²

Popis nemovitosti

Pronájem domu od 1.7. 2024 - moderní, nezařízený dům 4kk, 139 m2 + terasa 5,8 m2 + zahrada 205 m2 + garáž, Praha 4 - Kunratice, ulice Herrova. Dům se nachází pouhých 300 m od Kunratického lesoparku. Je řadový, jednopatrový a je součástí úspěšného obytného souboru z roku 2008 „Na Lhotkách“ a to její II. etapy. Orientace domu je na sever do zahrady a na jih do velmi klidné zástavby tvořené výhradně rodinnými domy zmíněného projektu.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na terasu a zahradu a koupelna se sprchovým koutem a s WC. Garáž, která je rovněž na úrovni vstupu do domu je propojena dveřmi do vstupní chodby bytu a také prosklenými dveřmi přímo do zahrady. Garáž je možné využívat jako velkorysý úložný prostor, protože přímo před domem, na vlastním pozemku, je možné pohodlně parkovat až 2 auta. V 1.patře domu se nachází 3 neprůchozí pokoje – 2 pokoje jsou s orientací na sever do zahrady + 1 pokoj a koupelna na jih do maximálně klidné zástavby. Koupelna je prostorná, zařízena vanou, 2 umývadly a s WC.
Dům se nabízí nevybavený nábytkem. K dispozici zůstane pouze kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a el. troubou, digestoř, lednice s mrazákem a myčka. Ve vstupní chodbě jsou vestavěné šatní skříně a na všech oknech jsou nainstalovány předokenní el. ovladatelné žaluzie. Dům je navíc zabezpečen alarmem. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. Topení je plynové etážové – vlastní kotel, které zajišťuje jak ohřev teplé vody, tak i vytápění celého domu.
Dům se nachází v krásné a velmi klidné lokalitě plné zeleně. Cca 300 m od domu je rozsáhlý Kunratický lesopark, který vybízí jak ke krásných procházkám a relaxaci, tak i ke sportovnímu vyžití. Pro milovníky cyklistiky je v okolí domu navíc možné napojení na několik cyklotras. Do 3 min chůze je zastávka busu s přímým spojením (3 min) na Metro C - Chodov. Veškerá občanská vybavenost je v místě - večerka, poblíž Billa, Lidl a především OC Chodov s hypermarketem Albert.
Dům je výhradně nekuřácký, domácí zvířátka jsou možná po dohodě. Dům je volný od 1.7. 2024 - prohlídky jsou možné ihned. Vratná kauce je ve výši 60.000 Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Soňa Kutnohorská
Soňa Kutnohorská
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti