Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • K jednání
big left
big right
Nemovitost nabízí
Hana Machová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1850-202404300415
Plocha celková 125 m²
Datum vložení před 17 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Pronájem reprezentativního, designového kompletně vybaveného, klimatizovaného penthausu po rekonstrukci (designový třípodlažní) 3+kk (125 m2) s terasou a neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy přímo z terasy, v unikátní a zároveň klidné poloze Vinohrad v těsné blízkosti Riegrových Sadů v 6. podlaží zrekonstruovaného secesního bytového domu s novým výtahem a přímým výhledem do zeleně přilehlých Riegrových Sadů. Klidnou polohu domu zaručuje jednosměrná Polská ulice lemovaná zelení přilehlých Riegrových sadů pouhých pár minut chůze na Václavské náměstí s rychlým přístupem ke všem třem trasám pražského metra.

Dispozici prostorného bytu tvoří tři podlaží - horní podlaží zahrnuje krásný otevřený koncept obývacího prostoru s funkčním krbem, oddělený kuchyňský kout s kompletně vybavenou kuchyní, jídelnou a přímým výstupem na terasu s letním posezením. Dále koupelna se sprchou, toaletou. Galerie v horní části s. možností flexibilního využití (ložnici nebo pracovnu). Spodní patro velkorysá prostorná ložnice s prostorovou vanou a úložným prostorem, technická místnost, další toaleta.


Kompletní vybavení zahrnuje klimatizaci v celém bytě, vybavenou kuchyňskou linku se spotřebiči, pračkou a sušičkou. Kompletní vybavení uvedení ve fotodokumentaci. Plynový kondenzační kotel. Funkční krbová kamna. Možnost parkovacího místa pro rezidenty před domem nebo v blízkém okolí.

Prestižní a žádaná lokalita vyniká vynikající dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 4 minuty pěší chůzí k metru stanice Jiřího z Poděbrad) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od parku Grébovka, populárních Riegrových sadů i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií v žádané lokalitě královských Vinohrad u Riegrových sadů.



Prestižní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje výborným spojením MHD do centra metropole, množstvím stylových restaurací, kaváren i možnostmi kulturního vyžití, divadlo Na Vinohradech, velký výběr školek, škol. Oblíbené jsou trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad i procházky v Riegrových sadech.
Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti.


Záloha na společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.
K dispozici od 1.7.2024

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)



ID nemovitosti HMA1850-202404300415.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1434)
small left
small right