Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

75 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 5.400 služby + energie
big left
big right
Nemovitost nabízí
Richard Dobiaš

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 77325
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 221 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Druhy bytů Mezonet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 221 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu kompletně zařízený byt 4+1 s výjimečnou, nezaměnitelnou až magickou atmosférou, ve třetím patře neuvěřitelně krásného historického domu s výtahem ( byt má vlastní vstup do výtahu). S kouzelným přístupem přes téměř rajský dvoreček, s krásnými stromy a fontánkou.

V prvním patře nalezneme dvě ložnice, koupelnu, útulný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, kde je sporák se sklokeramickou deskou, trouba, lednice a myčka, ve druhém podlaží je open space prostor a koupelna. Na podlahách jsou parkety a dlažba.

Byt se nachází v komplexu budov s historickým názvem Dům u tří červených srdcí. Tento komplex vznikal postupně v průběhu staletí v období románském, gotickém, renesance, baroka, klasicismu i v moderní éře. Díky citlivé, pečlivé a jednotné rekonstrukci té nejvyšší úrovně se z tohoto domu stalo místo, které si podrželo svou historickou identitu a přitom je komfortní a okouzlující zároveň. Výjimečnost této nemovitosti je dána atraktivní lokalitou (na Malé Straně, avšak na samostatném, tichém a jedinečném místě mezi Vlašskou ulicí a zelení petřínského parku) v blízkosti několika významných zastupitelských úřadů, chrámu sv. Mikuláše, Karlova mostu a Pražského hradu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (35)
small left
small right