Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena k jednání

72 401 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1849-202405030415
Plocha celková 123 m²
Datum vložení před 14 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Prodej moderního, jihozápadně orientovaného bytu se slunnou terasou (127,55m2) lemující celý obvod bytu a výhledy na na panorama Prahy a klidného vnitrobloku, s parkovacím místem a sklepem v kupní ceně umístěného ve 4. patře rezidenčního projektu Central Park s 24-hodinovou recepcí, výtahem a upraveným atriem ve vyhledávané lokalitě Žižkova nedaleko centra Prahy, v blízkosti parku Parukářka. Vynikající dopravní dostupnost do centra je zajištěna díky četným tramvajovým spojům přímo před rezidencí a nedalekým stanicím metra Želivského a Flora. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, mateřské školy, poliklinika, pošta, obchody a restaurace, divadla, kina, kluby. Pouhých pět minut chůze vám zabere pěší cesta do obchodního centra Palác Flóra.

Interiér slunného bytu tvoří otevřený a velkorysý prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Dominantním prvkem bytu je jihozápadně orientovaná slunná terasa s posezením po celém obvodě bytu s krásnými výhledy, plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou, velká ložnice s výstupem na terasu, další ložnice, 2 koupelny - prostorná koupelna s vanou, další koupelna se sprchovým koutem ze vstupem z hlavní ložnice, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť, šatna / úložná komora a vstupní chodba.

Vybavení zahrnuje kuchyňskou linku v bílém designu se spotřebiči, dřevěné podlahy, exteriérové žaluzie na dálkové ovládání, velkoformátovou dlažbu v koupelně a na toaletě, bezpečnostní vstupní dveře, dostatek úložných prostor díky vestavěným prostorným šatním skříním, v ložnicích postele, TV pračka, myčka, videotelefon, alarm. Kupní cena zahrnuje dvě parkovací stání v suterénu domu, sklep a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci.

K bytu náleží možnost dokoupení dalšího parkovacího místa. ID nemovitosti HMA1849-202405030415.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (279)
small left
small right