Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

42 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně záloh na energie a služby
big left
big right
Nemovitost nabízí
Roman Vyklický

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 597
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 60 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 73 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk o vnitřní užitné ploše 60 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží v loňském roce zkolaudovaném projektu Riviéra Karlín od předního českého developera Sekyra Group. K bytu náleží i nezvykle prostorná krytá terasa o celkové výměře 13,6 m2 s výhledem na park Invalidovna. Celková plocha k užívání přes 73 m2. V úrovni parteru domu je navíc rezidentům přístupná soukromá zahrada, aby i uvnitř živé městské čtvrti vždy našli klidné prostředí pro odpočinek. V blízkosti domu vzniklo i nové, bohatě vybavené dětské hřiště. Bytový dům se nachází ihned vedle nově zrekonstruované osvětlené pražské páteřní cyklostezky A2.

Součástí bytu je rovněž integrovaná rekuperace, videotelefon k ovládání vstupních venkovních dveří, bezpečností dveře Sapeli a dubová dřevěná podlaha. Na všech oknech jsou venkovní elektrické žaluzie s dálkovým ovládáním na každé okno samostatně. Součástí vybavení bytu je kompletní zcela nová na míru vyrobená kuchyňská linka včetně všech základních spotřebičů Bosch. Jídelní stůl se čtyřmi židlemi, nová rozkládací sedací souprava a kvalitní kontinentální postel. Součást předsíně je vestavěná skříň, v komoře instalovaný prostorný regálový systém a v ložnici je k dispozici velká vestavěná skříň s bohatým úložným prostorem.

Blízkost centra Prahy tedy patří mezi hlavní benefity nově vznikající čtvrti, která je skvěle dostupná automobilovou i městskou hromadnou dopravou, tramvají či metrem ze stanice Invalidovna či Křižíkova. Téměř u vchodu do domu je i cyklostezka, po které se na kole za pár minut pohodlně podél řeky Vltavy dostanete do centra města i do pražské ZOO. V další etapě ožije i nový velkoryse pojatý bulvár Rohanské nábřeží.

Karlín je atraktivní a mimořádně žádaná lokalita Karlína v Praze 8 se spoustou restaurací, kaváren a trendy bister s rychlým spojením do centra Prahy, plnou občanskou vybaveností a četnými administrativními a business centry v bezprostředním okolí, v minutové pěší vzdálenosti od stanice metra Křižíkova či Invalidovna a zastávky tramvaje.

Cena měsíčního pronájmu je 42.000 Kč včetně záloh na energie a služby, garážového stání a sklepní kóje.

Případně 39.000 Kč bez garážového stání a sklepní kóje.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (339)
small left
small right