Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

16 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • V celkové měsíční částce nájemného za byt a parkovací místo v domě jsou energie a služby
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví družstevní
Plocha zastavěná 235 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Montovaná
ID nemovitosti 831639
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 76 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V exklusivním zastoupení pronajímatele nabízíme k pronájmu krásný byt v bytovém domě na adrese Nušlova 66, Jindřichův Hradec V, 37701 Jindřichův Hradec. Tento úžasný byt se nachází ve velmi žádané lokalitě města Jindřichův Hradec, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Dům disponuje celkem 20 bytovými jednotkami a nabízí maximální komfort pro nájemníky.

Byt nabízí mimo svou dispozici i moderní úložné prostory, takže není potřeba pořizovat šatní skříně a lze volit vzdušnější vybavení bytu. Moderní dizajn na Vás čeká v každé místnosti.

Byt se nachází ve 4. patře budovy s celkovým počtem 5 pater. Jeho užitná plocha činí 76 m2 a k dispozici je ložnice se vstupem na balkon, dále je zde prostorný obývací pokoj, kuchyň opět se vstupem na druhý balkon, dále je zde koupelna s toaletou. K bytu rovněž náleží sklep o rozloze 4 m2 pro dodatečné úložné prostory. K dispozici jsou tedy součástí bytu dva balkony o rozloze 3 m2, kde si můžete užívat relaxaci a čerstvý vzduch.

Byt je částečně zařízený a skvěle se hodí pro rodinu nebo páry. Vytápění je zajištěno dálkově a byt je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Parkování není problém, k dispozici je 1 parkovací místo v podzemních parkovacích stáních, ale lze parkovat i kolem bytového komplexu. Okolí nabízí řadu možností pro aktivní odpočinek v přírodě i pro kulturní vyžití.

Celkové náklady na bydlení v tomto bytě činí 16 000 Kč měsíčně včetně služeb. Kauce ve výši 16 000 Kč je také pochopitelně požadována. Tato nemovitost je ve vynikajícím stavu a nabízí skvělý prostor pro kvalitní bydlení. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku. Těšíme se na vaši návštěvu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ladislava Šimánková
Ladislava Šimánková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ladislava Šimánková
Ladislava Šimánková
zobrazit telefon