Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 000 Kč za měsíc

F

Velmi nehospodárná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 54 m²
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti 222634
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k pronájmu byt v jedné z nejžádanějších lokalit - Havlíčkovy kolonie, na rohu ulic Čechova a Havlíčkova. Díky chytré úpravě se z původního 1+1 stalo prostornější a pohodlnější 2+1 bydlení.

Tento útulný byt o celkové ploše 53 m2 se nachází ve 4. patře čtyřpodlažního zděného domu. Jeho prostor je rozdělen na obývací pokoj o velikosti, ložnici, předsíň, kuchyň, komoru, koupelnu a samostatné WC. K bytu náleží také praktický sklep o velikosti 5 m2 v suterénu domu. Okna jsou orientována na sever, což zajišťuje příjemnou atmosféru i během horkých letních dnů. Dům nedávno prošel částečnou rekonstrukcí, včetně nových plastových oken a zateplení severní strany domu.

Vytápění je zajištěno plynovými kamny tzv. Gamaty. Ohřev vody je zajištěn moderním bojlerem. V obývacím pokoji jsou parkety, zatímco v ostatních místnostech najdete linoleum. Veškerá občanská vybavenost je snadno dostupná pěšky.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Pokud hledáte byt, který nabízí klidnou lokalitu a zároveň snadnou dostupnost do centra, pak vám tento byt může nabídnout ideální řešení.

Nájem 12.000,- kauce jeden nájem.
Energie 3.500,- Provize RK 14.520,-

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (20)
small left
small right