Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

19 000 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Jan Fořt

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 35 m²
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Patro 5.
ID nemovitosti 386889
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k podnájmu plně vybavené studio 1+kk o užitné ploše 35 m², nacházející se v ulici Strojnická v žádané čtvrti Praha-Holešovice, která je pro svůj jedinečný charakter a historický kontext často nazývána jako malý Berlín.

Byt je situován v historické budově z roku 1926 a je orientován jihozápadně, díky čemuž je zde příjemná středomořská atmosféra, kterou si můžete naplno užít z terasy (8 m²) se zatahovací markýzou.

Interiér bytu je kompletně zařízen s důrazem na pohodlí a funkčnost. Byt je dále vybaven moderními bezpečnostními protipožárními dveřmi a internetem s rychlostí 150 MB.

V těsné blízkosti nemovitosti se nachází park Stromovka, který je ideálním místem pro relaxaci či sportovní aktivity, a to vše jen 5 minut pěšky od domu. Národní galerie a obchodní centrum Stromovka jsou dostupné do 8 minut chůze.

Také stojí za zmínku, že v příštím roce se předpokládá dokončení železničního viaduktu, což ještě více zvýší atraktivitu lokality. Vizualizace projektu je k dispozici v galerii fotek.

Veškeré poplatky za bydlení včetně internetu i elektřiny jsou 4800 Kč. Před nastěhováním se skládá vratná kauce.
Provize RK je ve výši jednoho nájmu + DPH.

Tato nemovitost je naprosto ideální pro zájemce o střednědobý podnájem, nabízející flexibilní řešení bydlení v atraktivní a živé lokalitě Prahy. Kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (175)
small left
small right