Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

13 249 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

58 136 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 104
Plocha obytná 209 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 377 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi krásný rodinný dům ve známém a žádaném centru Českomoravské vrchoviny ve Žďáře nad Sázavou. Dům v ulici Zelenohorská skýtá jedinečné výhledy na nedalekou Zelenou Horu (Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého), památku UNESCO. Bez nadsázky lze říci, že domy se v této lokalitě dají
koupit jen velmi zřídka.

Žďár nad Sázavou a jeho okolí skýtá kromě turistiky a sportovního vyžití (běžecké tratě, cyklotratě) také bohatý kulturní život ( např. Zámek Žďár n. S. včetně Muzea nové generace). V poklidném městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost - školky, školy, poliklinika, obchody, restaurace a pošta. Velmi dobrá je též dopravní dostupnost po železnici či po dálnici. Dům byl po celou dobu ve vlastnictví jedné rodiny, které se podařilo díky několika rozsáhlým rekonstrukcím a úpravám vytvořit moderní harmonický celek sloužící k příjemnému rodinnému bydlení i pro náročnější zájemce.

Dispozici domu tvoří dvě patra s velkoryse řešenými místnostmi s východem na venkovní rozsáhlou terasu. Dům je plně podsklepen včetně průchodu do objektu dvougaráže. Další garáž včetně zahradního domku je umístěna na okraji rozsáhlé krásné zahrady. Součástí zahrady je i venkovní ohniště a bazén. V celém objektu naleznete vše potřebné k běžnému životu, ale i k relaxaci. Zajímavá je pracovna s mezaninem, rozsáhlá hala včetně kuchyňské linky, hydromasážní vana, sauna s otevřeným krbem, lyžárna, vinný a potravinový sklep, dílna. Nemovitost je ve stavu k okamžitému bydlení.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte nebo napište a domluvíme se na termínu prohlídky nebo na zaslání mnoha dalších informací, dokumentů a fotografií mailem, neboť tento inzerát nám dovolil vyvěsit „pouze“30 fotografií. Rádi vás na prohlídce přivítáme!
Energetická třída bude zpřesněna po dodání PENB.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Muzikář
Josef Muzikář
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Muzikář
Josef Muzikář
zobrazit telefon