Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Možno financovat hotově i hypotékou - pomůžeme zařídit., včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

19 741 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 100 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 59747
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Hledáte pěkný venkovský rodinný dům v blízkosti Rychnova nad Kněžnou (4 km) nebo Kostelce nad Orlicí (6 km)? Jeden takový tu pro Vás máme. Nabízíme ke koupi dům o aktuální obytné dispozici 3+kk, ke kterému náleží ještě 2 místnosti (aktuálně využívané jako dílna a navazující menší úložný sklad), ze kterých lze obytné místnosti vyřešit. Dům prošel v letech 2007 - 2018 částečnými rekonstrukcemi: izolace domu, betonové podlahy, omítky, částečně nové stropy, nová elektroinstalace, vodoinstalace, odpady, rozvody topení a částečné zateplení domu.

K domu náleží pěkná a udržovaná zahrada s venkovním posezením. Vytápění domu je zajištěno ústředním topením přes kotel na tuhá paliva a ohřev vody bojlerem. Kanalizace je řešena formou septiku, voda z vlastní studny se 3 prameny, obecní vodovod zaveden. Financování nemovitosti Vám zajistíme za nejlepších možných podmínek. Celková plocha pozemků včetně zastavěné plochy činí 1176 m2. Doporučuji prohlídku.

Obec Synkov-Slemeno je zřizovatelem Základní školy, Mateřské školy, jídelny a školní družiny. Je zde dobré dopravní spojení, jelikož obec leží v trojúhelníků měst Rychnov nad Kněžnou (4km) a Kostelec nad Orlicí (6km) a městyse Častolovice (4km), kde najdete veškerou důležitou občanskou vybavenost. V obou místních částech Synkov a Slemeno jsou vlakové zastávky. Dále obcí projíždí dle jízdního řádu autobusy, které staví na čtyřech zastávkách.

Sportovní vyžití je díky multifunkčnímu sportovišti ve Slemeně vybudovanému v roce 2005 velmi dobré. Můžete si zde zahrát fotbal na travnatém hřišti a na umělém povrchu je možné hrát tenis, nohejbal, volejbal, streetball a fotbal. Obec soustřeďuje veškeré sportovní akce právě na toto místo, koná se zde dětský den a v září fotbalový turnaj v malé kopané pro žáky O pohár starosty obce a v ten samý termín i nohejbalový turnaj.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right