Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 690 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • mimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na KN 2.000,-Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

11 804 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 136 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 202413847
Plocha celková 154 m²
Plocha zastavěná 154 m²
Parkování Garáž
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 136 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte menší dům na klidném místě s velkým pozemkem?

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o velikosti 3+1/136 m2 + garáž a s celkovým pozemkem 3 283 m2. ve Stonavě. Dům je napojený na vodovodní řád, elektřinu (380 V i noční proud) a odpad řešený septikem s trativodem. Základy domu -kuchyň a obývací pokoj jsou cca 200 let staré, dům je z části podsklepený a v roce 1994 byl zankrovaný.

Dům je v původním stavu, vhodný k celkové rekonstrukci i když základní opravy už proběhly. V roce 2014 se vyměnila většina oken za plastová, 2019 se vyměnila celá střešní plechová krytina zn. Satjam i z části krovy, které byly potřeba . V přízemí se v roce 2019 vyměnily radiátory. V kuchyni je vyvložkovaný komín na tuhá paliva. Vytápění domu je řešeno starším elektro kotlem.

V 1.nadzemním podlaží se nachází předsíň, nalevo obývací pokoj průchozí do ložnice, napravo kuchyň průchozí do koupelny a špajzy, v přízemí domu se ještě nachází wc, vstup do sklepa - podsklepena je pouze část pod ložnicí, a bývalé chlívky. Po dubových schodech se dostaneme do podkroví, kde je napravo jedna ložnice s balkonkem a průchodem na půdu, která může sloužit jako šatna či k uskladnění věci, a nalevo je další prostorná půda pro vytvoření případného druhého pokoje.

Dům se nachází v energetické třídě G. Vhodný k rekonstrukci a Vy máte možnost vyřídit dotaci Zelená úsporám či se dotázat na obec Stonava, která přispívá na rekonstrukce domu. Obec Stonava má pro své občany spoustu výhod jako například internet zdarma

Příjezd k domu je zajištěn věcným břemenem chůze a jízdy přes sousedův pozemek. Dům se nachází na klidném místě, odkud máte kousek autobusovou zastávku, poštu, obchod, základní a mateřskou školu. Pokud hledáte klid, tak tady ho mít budete a přitom jste kousek do centra Stonavy, Karviné, Albrechtic či Horní Suché.

Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám rád nezávazně poradí náš úvěrový specialista s praxí od roku 2006 pan Ing. Aleš Bogocz.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Nela Lesňáková Matušková
Ing. Nela Lesňáková Matušková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Nela Lesňáková Matušková
Ing. Nela Lesňáková Matušková
zobrazit telefon