Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Viktor Raška

17 069 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 1152
Plocha užitná 182 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 12 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci

Popis nemovitosti

Moderní chalupa na konci světa, kde čas plyne pomalu a stres je cizí slovo. Přesně tak budete moci charakterizovat tento venkovský rodinný dům po dokončení započaté rekonstrukce. V prodeji je i s úspěšně podaným projektem a schválenou dotací.

+ 4+kk
+ 182 m2
+ pozemek 888 m2
+ schválený projekt a dotace ve výši 740 000 Kč
+ započatá rekonstrukce
+ nová plastová okna
+ nové dveře
+ energetická náročnost po dokončení rekonstrukce - B
+ v srdci krásné přírody

Útěk z ruchu města na klidný venkov přitahuje čím dál více lidí a teď si jedno takové útočiště můžete pořídit i vy! Ať už se rozhodnete pojmout tuto nemovitost jako své letní sídlo či ho nabízet k pronájmu, čeká zde vás i vaše případné hosty hotový balzám na nervy.

V domě započala rekonstrukce a po jejím dokončení bude dispoziční řešení 4+kk se 180 m2. Pro podrobnější představu si prohlédněte půdorysy ve fotogalerii. Nejnáročnější práce jsou ale hotové a jistě oceníte i kompletně vypracovaný projekt se schválenou dotací ve výši 740 000 Kč. Dotace pochází z dotačního programu Nová zelená úsporám 2021, kdy úpravami dojde ke komplexnímu zateplení obvodových stěn a střešního pláště.

V přízemí jsou nová plastová okna s izolačními trojskly a pro podkroví jsou nakoupená. Vstup chrání nové vstupní dveře s izolačním panelem. Dům bude mít krbová kamna s výměníkem a napojením na akumulační nádrž. V projektu se také počítá s rekuperací vzduchu. Po dokončení rekonstrukce dle vypracovaného projektu se bude dům pyšnit energetickou náročností skupiny B.

Ačkoliv jsou interiéry aktuálně vybourané, neztrácí tato nemovitost ani špetku své jedinečné atmosféry. Pozemek s celkovými 888 m2 nabízí krásnou zahradu s příjemnými zákoutími a nespočtem možností pro realizaci. Prostor zde může najít třeba zahradní posezení s grilem, krytý bazén, pískoviště či zahrádka s okrasnými květinami. Souznění s přírodou zde dokonale podtrhují přilehlé vzrostlé stromy.

Vesnice Mladotice je součástí města Ronov nad Dobravou, které leží jen 6 minut autem a nabízí kompletní občanskou vybavenost. Samotná lokalita nemovitosti je spíše chalupářskou osadou poskytující klid a nádherné přírodní scenérie. Protéká zde řeka Doubrava, v jejímž okolí můžete obdivovat krásy Chittussiho údolí a Přírodního parku Doubrava. Obec protíná cyklostezka a naučná stezka Krajem Železných hor.

Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Raška
Viktor Raška
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Raška
Viktor Raška
zobrazit telefon