Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

224 995 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

23 573 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 648 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Bazény Venkovní
ID nemovitosti F8151
Plocha celková 650 m²
Plocha zastavěná 648 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 21. července 2023
Plocha pozemku 650 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Jsme jednička na trhu a odborníci na vaše nemovitosti v zahraničí. Naším cílem je představit atraktivní nemovitosti v zahraničí na českém trhu. Pojďte s námi do Španělska a využijte náš investiční zájezd na prohlédnutí atraktivních nemovitostí.

Využijte příležitosti celý rok hrát golf, díky lokaci domu si užijete teplo a neomezenou možnost hraní golfu i v zimních měsících.

Nabízíme k prodeji vilu na velkém pozemku s nízkou údržbou s klimatizací, ústředním topením a soukromým vyhřívaným bazénem.

Schody vedou na otevřenou verandu a velkou zimní zahradu, která se v současnosti používá jako další salonek/chill out. Přední dveře vily vedou do vstupní haly a do velkého, otevřeného salonku. Obývací pokoj je mimořádně prostorný a díky třem velkým oknům dovnitř proudí dostatek přirozeného světla.

Mimo obývací pokoj je velká jídelna/snídaňová místnost s podloubím vedoucím do kuchyně. Kuchyně je úžasným prvkem této vily, vylepšená žulovými pracovními deskami, nerezovými zadními stěnami, moderními jednotkami a spotřebiči. Dveře z kuchyně vás zavedou na boční terasu. Jedním směrem vedou schody dolů do přední části domu a druhým směrem nahoru na střešní terasu. Odtud jsou panoramatické výhledy na daleké hory.

Z obývacího pokoje jsou také tři ložnice. Tato nemovitost má nádhernou hlavní ložnici se spoustou prostoru, vestavěné skříně a plně vybavenou koupelnu se sprchou. Další dvě ložnice s vestavěnými skříněmi a sprchový kout.

Nemovitost je vybavena klimatizací a ústředním topením, které zajistí váš komfort po celý rok.

Vila stojí na velkém pozemku 650m2. Většina venkovního prostoru byla pokryta světlými ozdobnými šindely s dlážděnými cestami a má směs osázených okrajů. K dispozici je dlážděná příjezdová cesta, která snadno pojme několik aut. Brána pro pěší vede nahoru na přední verandu a zimní zahradu, odkud se dostanete do objektu. Vyhřívaný bazén 10x5 se nachází v zadní části pozemku a je obklopený dlážděnými terasami a osázeným okrajem. Vířivka je umístěna po straně a je zde prostor pro stolování pod širým nebem, stejně jako prostor pro vaše lehátka atd. Tato krásná vila má další bonus v podobě rozestavěného, částečně vybetonovaného sklepa, v němž je momentálně umístěna sušička prádla, bazénové čerpadlo a dostatek úložného prostoru.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti Residential Camposol Golf Development, která těží ze dvou komerčních center s řadou místních zařízení; pouhých 15 minut jízdy od pláží Středomoří. Murcia International Airport (Corvera) je méně než 30 minut jízdy a letiště Alicante jen 1 hodinu.

Vážení klienti, s ohledem na momentální situaci provádíme prohlídky on-line formou živého vysílání. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Nikl
Tomáš Nikl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Nikl
Tomáš Nikl
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti