Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

630 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

2 764 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Garáž, Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 590 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Bazény Venkovní
ID nemovitosti F11293
Plocha celková 1 217 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 4. února 2024
Plocha užitná 590 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme polyfunkční dvojdům s bazénem ve vesnici Kosharitsa, 2km od Slunečního pobřeží. Nemovitost se skládá ze dvou plně autonomních domů, každý s vlastním vchodem, garáží, servisními místnostmi, ložnicemi, předzahrádkou a zadním dvorem. Oba domy jsou propojeny teplou spojkou, ale lze je i zcela samostatně oddělit, dle potřeb kupujícího. Nemovitost nabízí neuvěřitelný panoramatický výhled na město Nesebar a Slunečního pobřeží. Vesnice Kosharitsa se nachází na jižním svahu Stara Planina, v blízkosti moře, díky čemuž je místo mimořádně atraktivní svou blízkostí k přírodě a zároveň dostupností veškerého občanského vybavení. Dům má celkovou plochou 590m, pozemek 1217 m2, celkem 10 ložnic, 2 obývací pokoje s kuchyni, 2 krby, 1 venkovní krb, 6 koupelen s wc, 4 garáže, 3 samostatné vchody. Pozemek je ohraničený asfaltovou komunikací a novým cyklopruhem s moderním solárním osvětlením
Tichá a klidná lokalita chráněné před hlukem města rozsáhlým plotem z masivní železobetonové konstrukce a cihel, pokrytý dlaždicemi.
Centrální vodovod a kanalizace + vlastní sonda; třífázová elektřina
Vyhrazená parkovací místa, garáž pro 3 auta s automatickými dveřmi.
Vestavěný gril v zadní části dvora + rozsáhlá krytá plocha na uskladnění dřeva.
Zelené plochy jsou profesionálně navrženy s různými druhy rostlin, automatickým závlahovým systémem (Rain Bird) a zahradním osvětlením se senzory.
Vytápění je řešeno vysoce účinnými a ekonomickými klimatizacemi v každé místnosti + vestavěné vytápění tepelnými čerpadly vzduch-voda, systém se solárním panelem na ohřev vody (prakticky od května do října je teplá voda zajištěna bez spotřeby elektřiny).
Bazén a Jaccuzi o objemu cca 70 metrů krychlových se zabudovaným systémem vytápění a barevným LED osvětlením.
Podlahové krytiny - kvalitní přírodní dubové parkety a keramika.
Internet a TV na každém pokoji
Celková zastavěná plocha nemovitosti je 590 m2. Dům je navržen ve dvou podlažích a splňuje všechny moderní požadavky s izolací, členitou architekturou a řešením s mnoha vitrínami a okny, díky kterým je každá část extrémně světlá.
Dispozice první dům
1. patro: prostorná vstupní hala (zádveří), velký obývací pokoj s krbem, jídelna a kuchyně plně vybavená (celková plocha 150 m2), oválná zimní zahrada, pracovna, WC, servisní místnost pro vytápění a ohřev vody.
2. patro: mramorové schody vedou do foyer s vitrážovými okny, 5 ložnic, z nichž 4 mají vlastní koupelnu a šatnu, panoramatická terasa ke každému pokoji.
Dispozice druhy dům
1. patro: vstupní chodba (zádveří s mramorovou podlahou), dvouúrovňový obývací pokoj se samostatným kuchyňským traktem (plně vybavená), jídelna, obývací pokoj s krbem, který ventilačním systémem vytápí celé horní patro. Prvotřídní infračervené podlahové vytápění, extrémně úsporné, technická místnost (WC a sprcha), prádelna a sklad.
Dvůr s venkovním posezením a grilem, garáž a 4 parkovací místa ve dvoře.
2. patro: 4 soukromé ložnice, s panoramatickými okny do zálivu Slunečního pobřeží a Nesebaru, koupelna s WC a vanou.
Každá ložnice je vybavena špičkovou klimatizací.
Nemovitost je ideální pro investici za účelem malého rodinného podnikání. Dům poskytuje pohodlné celoroční užívání s veškerou komunikací (centrální asfaltová komunikace, pravidelná MHD se zastávkou 50 m od domu, internet, centrální vodovod a kanalizace), blízkost velkého sídliště se školkami, školami, nemocnicemi, příp. mezinárodní letiště (město Burgas 25 km., město Nessebar 8 km., pobřeží moře a pláž jsou vzdálené 2 km.) Od Slunečního pobřeží do domu je osvětlená cyklostezka. 2km od domu je nově otevřená prodejna LIDL, do které se dostanete pěšky po cyklostezce.
Rozhodnutí o koupi takové nemovitosti je plně v souladu se zvýšenou tendencí přestěhovat život a pracoviště mimo město do klidného prostředí v blízkosti venkova, které dává možnost práce na plný úvazek a kvalitnější a zdravý životní styl a odpočinek v klidném prostředí a extrémně čistém vzduchu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (129)
small left
small right