Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

71 500 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Místní zdroj
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F8849
Plocha celková 93 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení 31. srpna 2023
Plocha užitná 55 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 91 m²

Popis nemovitosti

Podmanivá nemovitost s bohatým potenciálem

Vstupte do světa možností s touto lákavou nemovitostí. U vchodu vás přivítá dlážděná zahrada zdobená okouzlujícím záhonem rostlin, odkud je to jen pár kroků nahoru na prostornou přední terasu korunovanou pergolou. Tato terasa je útočištěm pro stolování pod širým nebem s potenciálem přeměny na uzavřenou zimní zahradu pro celoroční užívání.

Při vstupu do velkého obývacího pokoje dopadá přirozené světlo díky jeho optimální jihozápadní orientaci. Pohodlí v obývacím pokoji zajišťuje klimatizace, která je k dispozici v průběhu všech ročních období. Oblouk vede do dobře vybavené kuchyně s velkým množstvím úložných prostor a pracovních ploch.

Z kuchyně se zadními dveřmi dostanete na zadní terasu, která je nenáročná na údržbu a nabízí dostatek místa pro stůl a židle. Když vystoupáte po schodech, odhalíte kolosální střešní solárium, které prošlo rekonstrukcí. Z tohoto vyhlídkového místa, kde se nacházejí také praktické úložné skříně, se můžete kochat panoramatickým výhledem. Tato lákavá terasa je ideální pro slunění a relaxaci, navíc v soukromí díky cihlám.

Oblouk z obývacího pokoje vás zavede do dvou příjemných ložnic. Obě ložnice jsou vybaveny vestavěnými skříněmi a lze do nich flexibilně umístit manželské postele nebo oddělená lůžka. Truhlářské práce byly promyšleně modernizovány. V rodinné koupelně, která byla rovněž vkusně zrekonstruována, se nachází moderní sprchový kout s elegantní skleněnou zástěnou.

Tento sluncem zalitý ráj netrpělivě očekává vaši přítomnost. Nenechte si ujít příležitost - informujte se ještě dnes a pronikněte do dalších podrobností.

Nemovitost se nachází v klidné části proslulého rezidenčního areálu Camposol Golf Development a spočívá v objetí přírodní krajiny a horských výhledů. Camposol se pyšní dvěma komerčními centry, která uspokojí všechny potřeby, od supermarketů a restaurací až po zdravotní středisko a poštu.

Pouhých 15 minut jízdy autem vás dovede na okouzlující středomořské pláže a do okouzlujícího přístavu Puerto de Mazarron. Mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdáleno necelých 30 minut jízdy a do Alicante se dostanete za pouhou hodinu. Poznejte půvab této nemovitosti a využijte šanci udělat si ji vlastní.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (113)
small left
small right