Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

980 000 EUR

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Havlíček

102 137 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 232 m²
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 557 m²
ID nemovitosti 387493
Plocha pozemku 557 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Venkovský dům byl postaven kolem roku 1978 v cihlové konstrukci a nabízí obytnou plochu cca 232 m² na dvou podlažích a plochu pozemku cca 557 m².Dům může využívat i větší rodina, ale je ideální i jako penzion.Prostorná dispozice pokoje umožňuje flexibilní využití prostoru a vytváří příjemný zážitek z bydlení.Dům je v dobrém stavu a vyžaduje částečnou rekonstrukci, aby svým novým obyvatelům nabídl moderní komfort bydlení.Tato nemovitost je rájem pro milovníky otevřeného prostoru a přírody. Zahrada nabízí prostor pro relaxaci a zábavu. Nádherný výhled do zelené krajiny je opravdovým požehnáním.
Toto fantastické místo s výhledem na hory nabízí dokonalou rovnováhu mezi klidem a pohodlím každodenního života. Užijte si jedinečný charakter a styl tohoto domu.Přízemí: Vstup po schodišti, přední budova, kuchyně s přídavným sporákem, jídelna, jídelna, WC pro hosty, předsíň, obývací pokoj s východem na terasu a zahradu, 2 pokoje, vana/vana/sprcha/WC.
1. patro: předsíň, jídelna-kuchyň s východem na severně orientovaný balkon, 3 pokoje s východem na jižně orientovaný balkon, samostatné WC, vana/vana/sprcha/WC s východem na severně orientovaný balkon.KG: Vstupní veranda, komora, předsíň, malý byt s koupelnou/sprchou/WC a 2 pokoji, kotelna, nádrž, 2 sklepní místnosti.Garáž a bezplatná parkovací stání nabízí komfort a prostor pro vaše vozidla i pro vaše hosty.Oblast Ramsau am Dachstein, která se nachází pouhých 10 minut od Schladmingu, se doslova rozprostírá na třech úrovních: náhorní plošina, alpské pastviny a ledovec Dachstein s pohořím.
Oblast běžeckého lyžování s 220 km rozsáhlou sítí běžkařských tras (70 km se skládá ze sportovních a bruslařských tras) nesplní žádné přání.Kolem 70 kilometrů značených a upravených zimních turistických tras vede přes louky a hlubokými zasněženými lesy až do alpské oblasti pastvin, odkud je nádherný výhled na Schladming, kolem Sattel-, Rittis- nebo Kulmberg nebo až k nim.Hory a vrcholy, kam až oko dohlédne. Fantastická krajina pod kouzlem jižní stěny Dachsteinu byla v létě vždy nádherným turistickým regionem. Od pohodových procházek po náhorní plošině až po vysokohorské vícedenní túry – certifikovaná turistická vesnice nabízí mnoho.Není zahrnuta provize Realitní Kanceláře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
zobrazit telefon