Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

29 838 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 197 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 191 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 389021
Plocha obytná 197 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 ideální pro rodiny s dětmi na adrese Studentská, v Žatci. Tento pěkný historický dům v bezpečné a klidné lokalitě nabízí vše, co si rodina s dětmi může přát.

Prostorná vila o užitné ploše 197 m2 je po částečné rekonstrukci, kompletně podsklepená a nabízí ve dvou patrech dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i velké vícegenerační rodiny. V přízemí najdete 3 velké pokoje, kuchyň, koupelnu, samostatné WC, honosnou vstupní halu a v prvním patře jsou dva pokoje. K dispozici je také velmi prostorná půda s možností vybudování dalších obytných prostor. Ve sklepě o velikosti dalších 57 m2 se nacházejí 3 místnosti, které můžete mimo jiné využít například pro vytvoření vinného sklípku.

Dům ačkoliv prošel částečnou rekonstrukcí si zachovává svého historického ducha. Nového majitele okouzlí zejména velkorysý prostor díky vysokým stropům, honosné dřevěné dveře, nádherná funkční kachlová kamna a mnoho dalších historických prvků. Velká zahrada nabízí bezpečný uzavřený prostor pro hrátky děti a odpočinek celé rodiny venku. K dispozici je také prostorná garáž (41 m2) s dálkově ovládanými vraty. Celý pozemek je na tuto lokalitu opravdu velmi nadstandardně velký a dotváří tak celou exkluzivitu tohoto domu i celé nabídky.

V blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost zejména ideální pro rodiny s dětmi. Kousek od domu se nachází škola, školka, dětské hřiště, obchodní akademie, gymnázium, střední zemědělská škola, hudební škola, bazén, stadion Mladí a letní kino. V docházkové vzdálenosti je potom centrum města a obchod Lidl. Díky dostupnosti veřejné dopravy a všech potřebných služeb je tato lokalita skvělou volbou pro život s dětmi.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně vodovodu, plynovodu, kanalizace a elektřiny. Jako bonus je na zahradě funkční studna s dostatečným množstvím vody. Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem a ohřev vody el. bojlerem. V roce 2020 byla provedena nová střecha a celý dům je vybaven zachovalými historickými dřevěnými dveřmi a plastovými okny s dvojsklem. Rozvody vody a kanalizací jsou v plastu a prošly v nedávné době renovací.

Tento dům je skvělou volbou pro více generační rodiny, které hledají bezpečné a pohodlné prostorné bydlení. V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Monika Maděrová
Ing. Monika Maděrová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Monika Maděrová
Ing. Monika Maděrová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti