Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 500 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Zemek
1 hlas

28 522 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 163 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 79 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388958
Plocha obytná 200 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte vhodné místo pro svůj nový domov? Chcete bydlet ve městě, ale zároveň na klidném místě? Rádi trávíte volný čas na zahradě, ale nechcete se starat o příliš rozlehlý pozemek? Pak Vám nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi středně velkého rodinného domu se zahradou, pergolou a garáží ve městě Nový Bor na severu Čech v Libereckém kraji.

Nový Bor je pěkné město známé svou bohatou historií a tradicí sklářského průmyslu. Nabízí kulturní vyžití, množství zelených ploch, je obklopeno krásnou přírodou a lesy, které jsou ideální pro různé volnočasové aktivity. Město má přátelskou atmosféru a poskytuje dobrou kvalitu života pro rodiny i jednotlivce. Dům se nachází v klidné a bezpečné části Nového Boru, s dobrou dostupností do centra města, spojením veřejnou dopravou i automobilem a s rychlým přístupem k hlavním silničním tahům.

Nabízíme k prodeji podsklepený, řadový rodinný dům se třemi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a dvěma koupelnami v klidné obytné zástavbě Nového Boru v ulici Na Výsluní. Půdorysná uspořádání jednotlivých podlaží domu jsou patrná z přiložených vizualizací a rovněž se můžete celým domem projít prostřednictvím virtuální prohlídky. Součástí domu je garáž a další parkovací místa jsou na vlastním pozemku před vjezdem do garáže a rovněž lze parkovat v ulici před domem.

Dům je smíšené konstrukce, boční stěny (sousedící s vedlejšími domy) jsou zděné a stěny do ulice a do zahrady byly vystavěny sendvičovou konstrukcí (prefabrikát), tyto stěny byly dodatečně zatepleny. Dům byl dokončen v roce 1980, následně prošel mnoha úpravami (např. sádrokartony, zámková dlažba, dostavba dřevěné zahradní pergoly, kamenný koberec) a zásadní modernizací (střecha, nové rozvody elektřiny, nová koupelna v patře, nový kotel, fasáda, marmolit, kamenný koberec atd.) včetně zateplení domu.

Zahrada je sice menší o výměře 176 m2, avšak o to snadněji se udržuje a je krásně slunná a rovinatá. Je osázena okrasnými dřevinami s trávníkem a rovněž v ní najdete zahradní pergolu s příjemným posezením a nadzemní bazén i trampolínu pro děti.

Nabízený rodinný dům je udržovaný, ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování od července 2024. Budoucí majitelé nemusí investovat do dalších vícenákladů a můžou dům okamžitě užívat.

Dům je podsklepen a nechybí tak úložné prostory pro zahradní nábytek, sportovní náčiní nebo místo v garáži pro váš vůz či dílnu. Celková užitná plocha je 163m2 ve dvou nadzemních podlažích a suterénu při zastavěné ploše 79 m2. Vytápění domu je zajištěno zánovním plynovým kotlem Immergas z roku 2021. Dům má relativně nízké provozní náklady.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost stát se majiteli pěkného rodinného domu v oblíbené části Nového Boru. Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
zobrazit telefon