Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 021 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize a právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing.arch.Petr Burda
1 hlas

52 748 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 944
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 274 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 67 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 126 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme zčásti podsklepený rodinný dům 5+kk se zahradou, garáží a pergolou s posezením, na parcelách 448 m2, v klidné lokalitě Neratovice – Lobkovice.
Dům je napojen na elektřinu (elektroměr v oplocení, rozvaděč v zádveří), vodovod (vodoměr ve sklepě) a plynoměr (HUP v oplocení) a odkanalizován přes dvoušachtový přepad. septik do spád. kanalizace a vytápěn plyn. kondenzač. kotlem Intergas 25kW zaústěným do vyvložk. komínu (termostat u kotle) a krb. kamny Thorma 17 kW v jídelně, zaústěnými do vyvložk. komínu Anticorem.
V 1NP je zádveří, chodba, jídelna, kuchyně, obýv. pokoj, koupelna, šatna, WC. Z jídelny lze udělat obýv. pokoj, na zdi je příprava pro TV a net. Ze zádveří je vstup na terasu s pergolou zastřeš. makrolonem na dřev. k-ci. Ve 2NP je chodba, koupelna, šatna, ložnice, 2 pokoje.
Dům je zděný z cihel, zateplen vatou tl. 6 cm s perlinkou a fasádou Baumit, stejně i garáž. Okap. chodník je z oblázků. Sokl je z marmolitu. Příčky v 1NP jsou zděné, v 2NP z SDK, v koupelně zesílené. Okna a vstup. dveře jsou plastová Okna Macek, s vnitř. roletami. Vnitř. dveře v 1NP jsou v kov. zárubních, v 2NP s obložk. zárubněmi. Stropy jsou z dř. trámů se záklopem z fošen, na kterém jsou OSB desky přes sebe a na nich lino. Podlahy v 1NP jsou betonové, v celém 1NP je vinyl, v zádveří, v šatně, na WC a v koupelně v 1NP je dlažba. Schody do 2NP jsou dř. schodnicové. V celém 2NP je lino na OSB deskách, v pokojích s koberci a v koupelně je započatá dlažba.
Dům byl 2020-22 komplet rekonstruován. Střecha je z beton. tašek Betonpress, se 3 střeš. okny Rotto. Krov je klasický: krokve, latě, parotěs.folie, kontralatě, tašky. Mezi krokvemi je vata 15-20 cm. Dešť. svody jsou z lak. pozink. plechu, jeden svod je sveden do studny.
V koupelně 1NP je sprch. kout Aqua mercado, umyvadlo, WC a otop. žebřík napojený na otop. systém, obklady a dlažba. Koupelna v 2NP je hrubě připravena, s funkční WC mísou, stačí osadit vanu, umyvadlo, pračku, sušičku a radiátor.
Kuch. linka Ikea je v odstínu tmavý dub s prac. deskou antracit, varná indukč. deska a el. trouba Beko, digestoř Ikea s uhlík. filtrem, myčka, lednice a pračka+sušička (2v1) Electrolux zůstanou.
Na pozemku je garáž s plech. krytinou na záklopu, s beton. podlahou tl. 45 cm, s vraty zn. Macek, s vlastním el.rozvaděčem. Hever může zůstat. Za garáží je přístavek na nářadí. Na parcele je skruž. studna s ponor. čerpadlem, hl. 6m se sloupcem vody do 2m. Užitk. voda ze studny zavedena do domu.
Na zahradě keře, vrba, rododendrony. Na předzahrádce túje, vrba a keře. Cestu ke garáži tvoří drť (frakce 3/8). Oplocení je z beton. dílců, zadní zeď se sousedem je s dř. předstěnou, boční oplocení tvoří přístavek se 4 kotci, s klenut. stropy a pův. krytinou (zůstanou tašky na výměnu).
PENB bude, zatím G. Uvolnění za 3 měs. dle dohody. Nábytek a svítidla zůstanou.
Vlak a bus 100m, děts. hřiště 200m, Lidl 500m. Obč. vybavenost v centru. V případě zájmu volejte makléře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (8)
small left
small right