Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • k jednání
big left
big right
Nemovitost nabízí
Vlastimil Dřímal

19 307 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
ID nemovitosti 64
Plocha celková 168 m²
Plocha výrobní 16 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 17 dny
Plocha obytná 192 m²
Plocha zastavěná 168 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 192 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Útulný rodinný dům s prostornou zahradou a stodolou v srdci malebné obce Kelč.
Vítejte v domě, který nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí soukromého bydlení a pohodlí městského života. Tento rodinný dům s dispozicí 7+1 přináší ideální prostor pro vaši rodinu, zatímco jeho poloha v srdci obce Kelč vám poskytuje výhody veškeré městské infrastruktury.
S celkovou obytnou plochou 168 m nabízí tento dům dostatek místa pro vaše potřeby. Navíc je zde samostatný pokoj v druhém patře, což dává možnost využití prostoru podle vašich potřeb - buď jako pracovnu, hernu nebo hostinský pokoj.
Jedním z hlavních předností tohoto domu je jeho velkorysá pozemková parcela o rozloze 1.828 m. To znamená, že vaše rodina bude mít dostatek místa pro venkovní aktivity, zahradní grilování nebo prostě jen relaxaci pod širým nebem.
Pokud jde o vybavenost, nemusíte se obávat žádných kompromisů. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, s možností využití plynu. Vytápění v domě je řešeno buď elektrickými topnými panely nebo klasickými kamny na tuhá paliva, což umožňuje účinné a ekonomické vytápění během chladnějších měsíců.
Dům je také vybaven elektrickým napětím jak 230V, tak i 400V, což zajišťuje dostatek energie pro vaše každodenní potřeby.
Jeho poloha v těsném sousedství náměstí přináší další výhody - veškerá občanská vybavenost, jako je škola, školka, obchody, restaurace a dokonce i benzínová pumpa, jsou jen pár kroků od vašich dveří. To vám umožňuje žít pohodlným způsobem života bez zbytečného cestování.
Tento domov nabízí nejen pohodlí a prostor pro vaši rodinu, ale také možnost vychutnat si klidný venkovský život s veškerými výhodami městského života. Nechte se okouzlit touto unikátní nabídkou a přijďte si prohlédnout tento skvostný rodinný dům v obci Kelč - váš nový domov čeká na vás!
Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right