Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 950 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

30 496 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1127
Plocha užitná 113 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 138 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Dopřejte si bydlení s výjimečnou prosvětleností, královským prostorem a přírodou v těsné blízkosti! Objevte rodinný dům v Hostimi, obci ležící 30 minut jízdy od Třebíče i Znojma.

+ 4+kk
+ 138 m2
+ pozemek 816 m2
+ garáž 19 m2
+ kolaudováno v roce 2014
+ klidná lokalita obklopená přírodou
+ elektrická garážová vrata
+ bazén
+ velký sklep
+ zahradní kůlna

Dům byl kolaudovaný v roce 2014 a díky dispozičnímu řešení 4+kk s plochou 138 m2 je ideální volbou i pro vícečlenné rodiny.

Napříč domem prostupuje jedinečná prosvětlenost, kterou umocňuje okolní příroda dotvářející příjemný pocit vašeho nového domova.

Největší místností je obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Kuchyňská linka na míru skvěle zapadá do rohu místnosti a je tak efektivně oddělená od obývací části. Prostor vám nebude chybět ani ve velké ložnici s vestavěnou skříní. Dostatek místa nabídnou také dva dětské pokoje. I v těch na vás čeká příjemná prosvětlená atmosféra. Moderní koupelna nabízí sprchový kout i vanu . Pro větší pohodlí je k dispozici i samostatná toaleta.

Volné chvíle si můžete užívat na terase. Ta je snadno přístupná i z obývacího pokoje a vyniká velkorysým prostorem. Současní majitelé ji využívali především jako místo pro koupání, ale záleží jen na vás, jak s ní naložíte. Terasu obklopuje zatravněná část pozemku s kůlnou a trampolínou.

Velkou výhodou tohoto domu je rozsáhlé podsklepení. Sklepní místnosti společně s technickou místností perfektně poslouží pro uložení veškerých nezbytností. V zimě pak oceníte možnost parkování v garáži s elektrickými garážovými vraty.

Dům je vytápěný podlahovým topením, které zajišťuje plynový kotel. Vodu ohřívá elektrický bojler.

Dům leží v klidné části obce Hostim. Ta je jen 10 km od Moravských Budějovic a 25 km od Znojma i Třebíče. Najdete zde mateřskou i základní školu, dětské a fotbalové hřiště, knihovnu a mim jiné třeba i hostinec. V blízkém okolí je řada rybníků a obcí prochází cyklostezka.

Zaujal vás tento dům? Ozvěte se mi a já vám ho ráda blíže představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit