Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 990 000 Kč

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

17 508 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 6720
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 12 dny
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt

Popis nemovitosti

Pozemek o ploše 1.445 m2, který je tvořen jižním svahem, na kterém se nachází dvě stavby (rodinný dům a rekreační objekt). Pro obě stavby platí, že jsou vhodné k demolici. K dispozici je architektonická studie s návrhem stavby rodinného domu 4+kk a zájmového objektu.

Maximální zastavitelnost je 25% s výškou stavby do 8 metrů. Z vydané územně plánovací informace vyplývá, že pozemek parc. č. 48/39 a stp. č. 205, k. ú. Brnky je vhodný k výstavbě/změně dokončené stavby rodinného domu, zatímco pro pozemek parc. č. 48/103 a stp. č. 615 platí, že je vhodný ke změně dokončené stavby rekreačního domu. Uvedená parcelní čísla jsou součástí prodeje.

Zastavěná plocha současných objektů je 94 m2 a 48 m2. Větší z objektů je kolaudován a evidován v KN jako rodinný dům, menší objekt pak jako rekreační chata. K dispozici je elektřina a vydane stavebni povoleni na vodovodni přípojku. Odpad musí být řešen jímkou. Pozemek se nachází cca 300 m od Vltavy, díky výškovému převýšení je však ohrožení vodou zcela vyloučeno. Orientace pozemků je na čistý jih, podloží je z velké části tvořeno skálou.

Pokud vás o této nabídce zajímá více informací, rád vám poskytnu web nabídky, na kterém jsou ke stažení územně plánovací informace, zpracovaná architektonická studie či širší popis a více fotek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Černovický
Ondřej Černovický
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Černovický
Ondřej Černovický
zobrazit telefon