Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Artem Saykin

13 120 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení 18. září 2023
Kanalizace Veřejná kanalizace
Plocha celková 826 m²
ID nemovitosti 373831
Plocha užitná 826 m²

Popis nemovitosti

Nově nabízíme stavební parcelu, která je zasazena do původní zástavby obce Vrbčany. Pozemek měří 826 m2 a jeho výhodou je, že je orientovaný na jih a má výhodnou polohu s přístupem z místních komunikací ze dvou stran.

Dle územního plánu se pozemek nachází v území s hlavní funkcí pro bydlení v rodinných domech s odstavováním vozidel na vlastním pozemku. Lze zastavit 30 % parcely do maximální výše 2 nadzemních podlaží. Lze využít rovnou, valbovou i sedlovou střechu. Minimální výměra pozemku pro stavbu je 800 m2, což splňuje.

Na hranici pozemku je kanalizace a elektřina; do doby vybudování obecního vodovodu je zásobování vodou v obci řešeno z vlastních studní.

Vrbčany jsou malebná historická obec s dobrou dostupností do Prahy (autem cca 30 minut) a krásnou přírodou v jejím okolí. Obcí vede železniční trať a z autobusové zastávky v centru Vrbčan se svezete do Kolína, Kouřimi či do Českého Brodu. V obci se nachází dětské hřiště, víceúčelové hřiště a obchod a restaurace.


Pokud jsme vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se s námi spojit. Rádi vám zašleme další informace a probereme vaše možnosti. Pokud vyrazíte na místo, pozemek si můžete prohlédnout i po vlastní ose, není oplocený.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Artem Saykin
Artem Saykin
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Artem Saykin
Artem Saykin
zobrazit telefon