Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

899 000 Kč

  • 539 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hladílek

3 945 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti J10078
Plocha celková 1 669 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 669 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha nebytová 1 669 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme prodej pozemku o celkové výměře 1 669m² v Uherském Brodě. Pozemek se nachází v zahrádkářské osadě "Amerika" v Uherském Brodě a nabízí krásný výhled. Pozemek je tvaru obdélníku o délce cca 115m a šíři pozemku od 14m až do 15,5m. K pozemku se přijíždí lesní / polní cestou v horní části pozemku.

V platném a schváleném územním plánu ze dne 22.11.2023 se pozemek nachází v lokalitě RZ (332) - plochy individuální rekreace - zahrádkářské osady - s využitím pozemku pro stavbu pro individuální rekreaci (chatu) se zastavěnou plochou až 80m².? Případná stavba může býti o rozměrech např. 8m x 10m / s ohledem na šíři pozemku.

Máte zájem o detailní informace k tomuto pozemku? V tom případě vyplňte poptávkový formulář v dolní části inzerátu a do 30 minut obdržíte detailní dokumenty k elektřině, hydrogeologickému průzkumu, územnímu plánu, zaměření geodetem a dalším dokumentům pro zájemce o nemovitost, které nejsou součástí veřejné prezentace.

Voda: možnostmi jsou vrt / studna - byl vytvořen hydrogeologický průzkum a studie k možnosti vrtu na pozemku (bude předáno při prodeji včetně kontaktu na společnost). ?
Elektřina: byla dokončena přípojka elektřiny, přičemž se elektrická kaplička nachází na hranici prodávaného pozemku (což uvidíte také na fotografiích).? ?Maximální zastavitelnost stanovena dle aktuálního územního plánu ve výši 8%, přičemž nesmí překročit plochu 80m² pro stavbu hlavní (stavby do 16m² lze realizovat bez ohledu na velikost parcely). U tohoto pozemku by bylo možné díky celkové ploše umístit stavbu s maximální povolenou plochou 80m². ? ?Soupis informací ze schváleného územního plánu:? Hlavní využití: individuální rekreace v plochách zahrádkářských osad a soustředění zahrádkářských chat.?Výšková regulace: maximálně 1 nadzemní podlaží s možností podsklepení a podkroví

Orientační GPS souřadnice horní části pozemku 49.0397061N, 17.6344633E.

Zaujala Vás toto nabídka a máte zájem o bližší informace, nebo rovnou o prohlídku? V obou případech mě prosím kontaktujte prostřednictvím formuláře v dolní části inzerátu. Do 30 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. Pokud Vám e-mail nepřišel, podívejte se do nevyžádané pošty.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
zobrazit telefon