Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 499 000 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jitka Fujciková

10 965 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Datum vložení 31. ledna 2024
Elektřina 230 V, 400 V
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 279

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení Vám zprostředkujeme koupi lukrativního, rovinatého stavebního pozemku o celkové rozloze 818m2 v obci Okna, okres Česká Lípa, zasazeného do krásného, lesnatého prostředí, které obklopuje nedaleký hrad Bezděz, v blízkosti Máchova jezera. Udržovaný pozemek s vlastní zkolaudovanou, vrtanou studnou a elektrorozvodnou skříní s přípojkou TN-C-S 3+PE+N 400V/230V, je dle platného územního plánu obce zahrnut do plochy bydlení rekreační (BR) v zastavěném území obce. Podmínky pro využití ploch s rozdílným způsobem využití: BR Plocha bydlení rekreační. Hlavní využití stavby a pozemky chalup a rodinných domů rekreačního typu určené pro individuální rekreační bydlení se zastavitelností 0,25% plochy a minimální zastavěnou plochou 60m2 a maximální plochou 160m2.

Tento pozemek se vzrostlými stromy, leží na okraji obce, ve velmi klidné části, obklopen krásnou okolní přírodou a bezproblémový přístup k němu je zajištěn z přilehlé, veřejné komunikace. Vrtaná studna na základě hydrogeologického posudku s hloubkou 16m, vydatnost vrtu: 0,8l/s. Studna disponuje kvalitním čerpadlem GRUNDFOS s dvoustupňovým filtrem mechanických nečistot. Plastová šachta na betonové desce opatřená ochranným zatravněným hliněným valem dle projektu. Zkolaudováno - uvedeno do provozu. K dispozici je podrobná dokumentace, hydrogeologický posudek.

Obec Okna leží v jižní části okresu Česká Lípa, v širokém rovinném úvalu horního toku Robečského potoka, který z jihu napájí soustavu rybníků u Doks. Žije zde 339 obyvatel. Obcí prochází zeleně značená turistická trasa z obce Bezděz směrem na Doksy a žlutá vedoucí k Bělé pod Bezdězem. Obcí vede také cyklostezka, kterou využívají turisté, navštěvující Kokořínsko a okolí Máchova jezera. Je zde základní a mateřská škola (tradiční a lesní), obchod a další vybavenost pak nabízí 5 km vzdálené Doksy, kde jsou Lidl, PENNY, restaurace a velmi dobré podmínky pro koupání. V obci je také fotbalové hřiště, tenisové kurty, hospoda. Tato lokalita nabízí kouzelné bydlení, či rekreaci v přírodě spojené s možností zajímavých výletů a aktivit. Koupi nemovitosti lze financovat úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right