Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

172 000 Kč

  • 400 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Škrinárová

755 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6021
Plocha celková 430 m²
Plocha zastavěná 430 m²
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 430 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 430 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení přímého majitele nabízím k prodeji stavební parcelu v obci Počenice-Tetětice. Počenice jsou západní část obce Počenice-Tetětice v okrese Kroměříž.

Parcela je zapsána na listu vlastnictví 814 pod číslem 1654 v KÚ Počenice. K prodeji je do výlučného vlastnictví a celou svou plochou leží v ploše smíšené obytné. Výměra parcely je 430 m2.

Obec, kterou tvoří místní části Počenice a Tetětice, leží západně od Kroměříže v podhůří Chřibů na rozhraní Hané a Orlovické vrchoviny. Katastrem protéká potok Tištínka a Uhřický potok. Dopravu v místě zajišťují autobusové spoje.

Oblast plochy smíšené obytné leží mezi územím individuálního bydlení a průmyslovým areálem družstva. V ploše smíšené obytné lze umístit kromě
bydlení také další funkce lehkou výrobu, občanskou vybavenost, atd. Ve fotogalerii inzerce je k náhledu výřez aktuálního územního plánu. Plocha bydlení je zobrazena červeně, plocha výroby a skladování (družstvo) šedivě, plocha smíšená obytná je pak ohraničena růžovou barvou. Samotná parcela je zobrazena modře.

Pro více informací o tomto pozemku mne kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Pozemek nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka. Cena je uvedena včetně provize.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
zobrazit telefon