Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

  • Info v RK!
big left
big right
Nemovitost nabízí
Infolinka RK

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 200924RoV
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 14 dny

Popis nemovitosti

Jedná se o prodej téměř čtvercového pozemku určeného dle územního plánu k rodinnému bydlení. Pozemek se nachází v nově vzniklé lokalitě v obci Lhota Rapotina. Na pozemek je vydáno stavební povolení s kompletní projektovou dokumentací na moderní novostavbu 5+kk s dvojgaráží a plochou střechou.

Celková výměra pozemku čini 924 m2. Západním směrem je mírně svažitý. Pozemek je prosluněný a poskytuje výhled na obec, lesy a okolí. Na hranici pozemku jsou připravené přípojky na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci a elektřinu.

Rodinný dům dle projektové dokumentace je samostatně stojící novostavba, která obsahuje dvě koupelny s dostatkem úložného prostoru. Díky orientaci jihozápadním směrem bude dům poskytovat dostatek slunce a komfortu. Vytápění domu je projektováno na tepelné čerpadlo a vestavěnou krbovou vložkou v hlavním obytném prostoru. Projekt výstavby obsahuje také možnost využití rekuperační jednotky a chlazení. Celková podlahová plocha domu činí 162 m2 + 34 m2 terasy. Energetická náročnost domu je třídy A - velmi úsporná.
Výhodou je možnost okamžitého zahájení výstavby zděné novostavby s plochou střechou což obecně v menších obcích není povoleno, tady ano. Mezi další výhody je možné uvést: výhled z pozemku, orientace světových stran, vzdálenost do města Boskovice pouhé 3 km, klidná lokalita u lesa či energetická náročnost domu A.

Přednosti pozemku je především dostupnost 3 km od města Boskovice, 13 km od města Blansko a 35 km od města Brna. Samotná obec nabízí restaurace, hospodu, obchod, obecní knihovnu a dětské hřiště. Úplnou nabídku služeb poskytují Boskovice.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right