Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 390 000 Kč

  • Cena včetně právních a realitních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Rysová

6 099 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 951-RZ-63
Datum vložení 23. listopadu 2023
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemky o celkové výměře 5.024 m2, v okrajové části obce Králova Lhota. Přední pozemek o výměře 2.300 m2 je dle územního plánu obce Králova Lhota zařazen mezi pozemky v zastavitelném území, tedy s možností výstavby venkovského bydlení. Zadní pozemek o výměře 2.724 m2 je evidován jako trvalý travní porost. Pozemky dohromady vytvářejí obdélník v mírně svažitém terénu. Obecní cesta je nezpevněná, málo využívaná komunikace. Králova Lhota je obec cca 17 km od Hradce Králové, s velmi dobrou dostupností po opravené komunikaci. Dojezd autem trvá cca 15 minut.
Obec se nachází v malebném prostředí s možností klidného venkovského života a zároveň s rychlým spojením do většího města.
Pozemky nabízíme k prodeji jako celek, lze na nich realizovat samostatnou stavbu pro bydlení. Momentálně se dokončuje projekt na zasíťování elektřinou, je vypracovaný projekt napojení na obecní vodovodní řad. Kanalizace v obci není. Tato lokalita nabízí ideální podmínky pro stavbu rodinného domu v klidném prostředí s dobrou dostupností do okolních měst.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
zobrazit telefon