Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 920 000 Kč

  • 889 Kč za m²

17 201 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 9010
Plocha užitná 4 410 m²
Datum vložení 4. srpna 2023
Plocha celková 4 410 m²

Popis nemovitosti

Gepard Reality nabízí ke koupi rovný zemědělský pozemek parcelní číslo 325/82 o celkové výměře 4.410 m2, který se nachází v katastrálním území Dolní Břežany, v okrese Praha-západ, kraj Středočeský.

Na nabízený pozemek je již řadu let uzavřena pachtovní smlouva na dobu neurčitou s výpovědní dobou jednoho roku ke každému 31. srpnu daného kalendářního roku se společností AGRO Jesenice u Prahy, a.s.; pachtovné je pravidelně řádně placeno. Přístup na pole je přímo z komunikace (viz přiložené snímky), pozemek je tedy velmi dobře dostupný vozem i zemědělskou technikou.

Tato nabídka je především nadprůměrně zajímavou investiční příležitostí, neboť nabízený pozemek se nacházi jen kousek od zástavby (konkrétne od ulice Za humny, K Obzoru a Mezi Ploty, viz přiložené snímky), v budoucnosti tedy s nemalou mírou pravděpodobnosti dojde k zastavěni tohoto území! A do doby, než k tomu dojde, představuje investice do zemědělské půdy velmi spolehlivou ochranou před inflací. Cena zemědělská půda totiž stabilně roste, kupříkladu za rok 2021 vzrostla o 16,1 % a za rok 2022 o dalších 13,5 %... Vzhledem ke snadnosti a téměř nulové rizikovosti je koupě pozemku vhodná i pro méně zkušené investory, kteří však chtějí vhodně diverzifikovat své investice.

Dolní Břežany leží v těsném sousedství území hlavního města. Jedná se o mimořádně oblíbenou obec, která za posledních dvacet let velmi rozkvetla. Pravidelně se umísťuje na předních místech v hodnocení obcí v České republice a „index kvality života“ je zde vysoký. Obec má špičkovou občanskou vybavenost a výborné spojení s hlavním městem, v blízkém okolí zároveň existuje řada možnosti aktivního trávení volného času i odpočinku. Významnou výhodou této lokality je i čisté životní prostředí nezatížené spadem z průmyslových podniku či dopravních tepen hlavního města. Lokalita je stále více vyhledávaným místem pro rodinné bydlení a ceny stavebních pozemků zde patří mezi nejvyšší v České republice, pohybují se nad částkou 10 000,- Kč/m2.

V případě zájmu zajistíme výhodné podmínky financování nebo prodej Vaší současné nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right