Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

22 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jan Česal

96 535 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 742
Patro 1.
Datum vložení před 15 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rozsáhlý výrobní areál nacházející se na severním okraji města Přelouče v průmyslové a komerční zóně u železniční trati.
Areál je přístupný z ulice Sportovní. Centrum města se nachází ve vzdálenosti přibližně 400 metrů. Ve vzdálenosti cca 300 m se nalézá autobusové nádraží, železniční zastávka je ve vzdálenosti 500 metrů. Přelouč leží na železničním koridoru Praha - Pardubice. Ve vzdálenosti 15 km se nachází nájezd na dálnici D11.
Hlavní a původní část je z roku 1931. V roce 1988 byla povolena k užívání přístavba hygienického zařízení.
Hlavní část původně sloužila jako výrobna potravin a od roku 1951 až do roku 2020 jako pekárna, Objekt je od roku 2002 napojen zemní plyn.
V areálu se nachází doplňkové skladovací haly, odstavné a manipulační plochy a v neposlední řadě je součástí prodeje i rodinný dům situovaný na okraji areálu.
Dům číslo popisné 525 je dvoupodlažní, nacházejí se v něm tři bytové jednotky, 3+kk (66m2), 2+kk (44m2), 3+kk (65m2), a komerční/nebytový prostor o ploše 52m2. Dům je , jako celý areál, napojen na všechny inženýrské sítě a k domu náleží zahrada o rozloze 697m2.

Celková plocha nabízeného areálu včetně ploch zastavěných činí 5181m2 a v územním plánu města Přelouč se nachází v plochách pro občanské vybavení (OV). Viz definice:

Občanské vybavení
Hlavní využití: stavby a zařízení občanského vybavení pro obchodní prodej a služby, administrativu a veřejnou správu, ubytování, veřejné stravování, vzdělávání a výchovu, vědu a výzkum, zdravotnictví a sociální péči, kulturu a pro ochranu obyvatelstva;
Přípustné využití: související dopravní a technická infrastruktura; plochy a zařízení pro sport a rekreaci; veřejná prostranství, zeleň; byty obslužného personálu, majitelů a správců zařízení; doplňkové stavby související s hlavním využitím;
Nepřípustné využití: stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využitím; stavby a činnosti jejichž negativní účinky překračují limity uvedené v příslušných předpisech nad přípustnou míru a tím narušují funkce občanského vybavení (hlučnost, prašnost, vibrace, zápach apod.);
Podmínky prostorového uspořádání: nové stavby i změny stávajících staveb musí zohledňovat měřítko a charakter okolní zástavby, respektovat a rozvíjet urbanistické i architektonické hodnoty daného místa.

Pro více informací mne, prosím, neváhejte kontaktovat.

Jan Česal

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit