Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

170 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Kateřina Knotková

746 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
ID nemovitosti 19220
Plocha užitná 46 m²
Datum vložení před 21 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Wyndham Residences Golf del Sur, umístěné na jižním pobřeží Tenerife, představují nově zrekonstruované apartmány/studio v resortu, které jsou kompletně vybavené moderními kuchyněmi a nábytkem pro bezstarostné bydlení s vlastním stravováním.

Studio je skvělou volbou pro páry, zatímco apartmány s jednou ložnicí nabízí dostatek prostoru pro až čtyři hosty. Pro ty, kteří potřebují více místa, jsou k dispozici apartmány se dvěma ložnicemi, které ubytují až šest osob, každý s vlastní terasou nebo balkonem. Standardní vybavení zahrnuje také klimatizaci, pračku a vysokorychlostní Wi-Fi.

Přijďte si odpočinout k vyhřívanému bazénu, do baru, či si užijte příjemné chvíle mezi palmami v zahradách. Za zmínku určitě stojí také kouzelný výhled na sopku Teide.

Objevte okolní atrakce, protože pláž a golfové hřiště jsou jen pár kroků daleko a Siampark je vzdálený 15 km. Letiště je pouhých 4 km daleko, což zajišťuje snadnou dostupnost.

Investováním do majetku ve Wyndham Residences Golf del Sur získáváte dovolenkový domov a bezstarostnou nemovitost. Zúčastněte se programu správy nemovitostí společnosti Wyndham a využijte štědré výnosy z pronájmu i v případě, kdy svůj apartmán nevyužíváte.

• Cena studií: od 170 000 EUR
• Cena apartmánů: od 210 000 EUR

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right