Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

90 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

9 430 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11935
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 28. března 2024
Plocha celková 102 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 102 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám prostorný apartmán se 3 ložnicemi v luxusním, oceněném 4hvězdičkovém aparthotelu, který se nachází v malebné lokalitě - na skalnatém jižním pobřeží v zátoce Obzor. Komplex, který je obklopený panenskou přírodou, okouzlujícími kopci a bujnou zelení se nachází v blízkosti jižní pláže Irakli, která nabízí úchvatný výhled na Černé moře. Byt se nachází v přízemí a sestává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, prostorné hlavní ložnice s vlastní koupelnou, dalších dvou ložnic, druhé koupelny a prostorné verandy (9,4 m2). Výhled na moře je vidět z oken obývacího pokoje a hlavní ložnice a také z verandy. Užitná plocha bytu je 102 m2. (včetně verandy) a celková plocha je 118 m2. Byt se prodává kompletně zařízený a vybavený.
Komplex, ve kterém se apartmán nachází, nabízí dokonalou rovnováhu mezi odpočinkovou dovolenou na pláži a harmonickým moderním stylem. Klasická středomořská architektura se snoubí s arabskými prvky a moderními detaily, světlými prostory, stylovým nábytkem z tmavého teaku a měkkým bavlněným čalouněním. Vysoká úroveň služeb s individuálním přístupem, vynikající a nezapomenutelný design, gurmánská kuchyně v místních restauracích a soukromá pláž - komplex se snaží přizpůsobit vaši dovolenou vašim potřebám, protože každý má svou vlastní představu o tom, jaká by měla být jeho plážová dovolená. Můžete zde trávit volný čas různými způsoby. Na vlnu klidu se můžete naladit v místním SPA centru, kde si můžete zacvičit jógu, pilates a další holistické přístupy k duševní pohodě, fyzické pohodě a duchovní rovnováze. V komplexu je místnost na jógu s přirozeným ochlazováním pomocí mořského vánku, 4 místnosti pro procedury, parní lázeň, sauna a plně vybavená posilovna. Komplex má vnitřní a venkovní bazény. V hlavní restauraci a barech v komplexu si můžete vychutnat různé pokrmy, aromatická vína a exotické koktejly. Hlavní restaurace vás přivítá v prostorné hale s vytříbeným nábytkem a nabídne vám úchvatný výhled na moře. Naláká vás na bezvadný jídelní lístek s vynikajícím výběrem nápojů a jídel středomořské a evropské kuchyně. Bar u bazénu připomíná ostrov, obklopený z jedné strany mořským horizontem a na druhé straně kaskádovitými bazény. Lobby bar nabízí exotické marocké prostředí s barevnými polštáři a měděnými lampami. Zde si můžete odpočinout a dát si ranní kávu nebo oblíbený koktejl. V lobby baru se budete cítit pohodlně kdykoli během dne!
Poplatek za údržbu je 10 € za m2 ročně.
Obzor je jedno z nejstarších sídel na bulharském pobřeží Černého moře s více než 3000 letou historií. V průběhu staletí v těchto zemích zanechali svou stopu Thrákové, Řekové, Římané, Byzantinci, Savojové a Osmani. Jen pár minut chůze od komplexu se nachází ruiny římské pevnosti z 1. století př. n. l., kdy byl Obzor pojmenován Theopolis (Boží město). Obzor je skvělé místo pro rodinnou dovolenou, s dobrou infrastrukturou a hodinu jízdy od dvou mezinárodních letišť - Varna a Burgas.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další. Aktuální nabídky nemovitostí můžete sledovat na naších stránkách.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Angelina Vasileva
Angelina Vasileva
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Angelina Vasileva
Angelina Vasileva
zobrazit telefon