Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • + provize RK, další pozn.:Plus provize RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
David Vašíček

50 900 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 127 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 120 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 698666
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 5.

Popis nemovitosti

Vítáme vás v srdci Brna, kde se otevírá příležitost vlastnit nadstandardní mezonetový byt na úžasné adrese - ulice Pekařská. Tento půvabný byt s rozlohou 127,5 m2 zaujme svou polohou ve čtyřpatrovém bytovém domě, a to přímo v jeho dvoupatrovém podkroví.
Vstupte do přízemí, kde se otevírá útulná chodba o rozloze 6,7 m2. Následuje hlavní obytná místnost s kuchyní a jídelnou o velikosti 49 m2, doplněná samostatnou koupelnou s vanou a sprchovým koutem (12,3 m2), a samostatným WC (1,6 m2). Nachází se zde pokoj rozloze 14,8 m2.
V prvním patře vás čeká prostor plný možností. Prostorná chodba (18,2 m2) vede k pokojům, z nichž jeden nabízí 14 m2 a druhý 11,7 m2 - ideální pro vaše potřeby a přání.
A co ještě k tomuto skvostu patří? Nic menšího než prostorná terasa o rozloze 15 m2, odkud se vám otevírá výhled na jeden z brněnských symbolů - hrad Špilberk. Ať už si zde užíváte klidná odpoledne s knihou, nebo společenské večery s přáteli, toto místo vám nabídne odpočinek a klid a přitom jste v centru Brna.
A co se týče lokality, nemůžeme zapomenout poznamenat výhodnou polohu těsně u historického centra Brna. S rychlým přístupem na Mendlovo náměstí i Hlavní nádraží, zde budete mít vše, co potřebujete, doslova na dosah ruky.
Nebuďte jen pozorovatelem, staňte se součástí této nabídky a zažijte Brno jako nikdy předtím. Kontaktujte nás ještě dnes a dejte svým snům o bydlení nový domov!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (15)
small left
small right