Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

108 000 EUR

A

Mimořádně úsporná

  • včetně provize, další pozn.:Využijte prodej na splátky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

474 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti MVFB239
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení 28. ledna 2023
Plocha obytná 93 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 85 m²

Popis nemovitosti

Nabízený 3+kk apartmán s přímým výhledem na moře, 93,30m2m, je situován v krásné a klidné lokalitě v soukromém a plně vybaveném rekreačním komplexu, který se nachází přímo na pláži. Kromě jedinečného výhledu na moře, může areál nabídnout také veškeré potřebné vybavení. V areálu, kde se apartmán nachází, tak můžete využívat např. 2 velké bazény vybavené vodními herními prvky a dalšími atrakcemi nejen pro děti, 3 dětská hřiště, 2 restaurace, fitness centrum, saunu, tenisový kurt, fotbalové hřiště a hlídané parkoviště. V jiných částech areálu můžete dále využít další 4 restaurace, noční bary, internetovou kavárnu, 15 rekreačních bazénů pro dospělé, 3 bazény pro děti (včetně služeb plavčíků), minigolf, kulečník, masážní studio, obchody, kosmetický salón, zdravotní centrum, směnárnu. 2 cestovní kanceláře, půjčovnu aut a další služby.
Odpočinout si můžete v přilehlých relaxačních zónách, které nabízí dostatek stínu v parných letních dnech a díky stromům a udržované zeleni také dostatek soukromí. Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí.
Financování: U této nemovitosti jsme schopni zajistit splátkový prodej do osobního vlastnictví a to pomocí rovnoměrných měsíčních plateb po dobu až 7 let. Akontace vlastními prostředky již od 10%. Bezúročné období až 12 měsíců. Dále nebankovní typ financování (bez nutnosti prokazování příjmů), snadný a jednoduchý způsob s maximální dobou výplaty úvěru 7 let. Kupujete přímo od majitele apartmánu, neplatíte tak žádnou provizi RK. Podívejte se i na naše další nabídky apartmánů v tomto komplexu. Prodejem nemovitostí v zahraničí se zabýváme již 17 let. Za dobu našeho působení jsme již prodali stovky apartmánů v zahraničí především v Bulharsku.
Celý prodejní proces jsme schopni dle Vašich potřeb a požadavků zprostředkovat na dálku a to i včetně vyřešení finanční otázky a dalších formálních náležitostí. Svůj vysněný apartmán si tak jednoduše můžete zakoupit z pohodlí vašeho domova. Apartmán, který jste si vybrali z domova, můžete bez problému na místě vyměnit za jiný. Vyměníme vám jej za jakýkoli jiný apartmán z aktuálně volných v daném komplexu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Assen Karailiev
Ing. Assen Karailiev
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Assen Karailiev
Ing. Assen Karailiev
zobrazit telefon