Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 500 000 Kč

C

Úsporná

  • Včetně právního servisu a provize RK.
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Zdeněk Štěpán

50 461 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 56 m²
Plocha zastavěná 56 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 56 m²
Patro 1.
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 22481
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Přemýšlíte o koupi horského bytu přímo v centru Krkonoš?

Nabízíme k prodeji horský byt o dispozici 3+kk o celkové ploše 56 m2 v bytovém domě - Kovárna Residence, který se nachází přímo v centru Pece pod Sněžkou. Jedinečný výhled, klid, soukromé parkovací stání v podzemní garáži a vlastní lyžárna jsou další z mnoha výhod, které tento byt nabízí.

Dispozice bytu: vstupní chodba, plně vybavená koupelna se sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, ze které je vstup také z ložnice, samostatný pokoj s krásným výhledem na přírodu, wc, lyžárna a parkovací stání v podzemní garáži.

Vytápění bytové jednotky je zajištěno dálkově, stejně tak ohřev vody. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Byt je z nadstandarních materiálů, podlahové vytápění, dubová dřevěná podlaha, dubové dveře, luxusní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči.

Byt je vhodný k bydlení, rekreaci, nebo jako investice ke krátkodobému pronajímání se zajímavým výnosem, jelikož se jedná přímo o centrum města Pece pod Sněžkou.

Bytová jednotka se nachází přímo naproti vodní přehradě v Bukovém údolí, cca 300 metrů od lanové dráhy na Sněžku a cca 300 metrů od autobusového nádraží (3 minuty chůze), Trutnov (20 minut autem). Kompletní občanská vybavenost v dosahu, SKIBUS zastávka U kapličky se nachází cca 70m. Odjezdy zdarma cca každých 30 minut na sjezdovky v Peci pod Sněžkou, nebo Janské Lázně a Černá hora. Zajímavá investice s postupnou návratností. Vámi požadované informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right