Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 208 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Křeček

9 689 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 10015
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 1.
Datum vložení 30. srpna 2023
Plocha obytná 54 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 54 m²

Popis nemovitosti

Na prodej máme krásný zařízený byt v okouzlujícím prostředí Torrevieja ve Španělsku. Tento byt je ideální jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice pro pronájem na platformách jako AirBnb a Booking. Nachází se v vyhledávané lokalitě Punta Prima a je jen 600 metrů vzdálený od pláže Středozemního moře.

Byt disponuje dvěma dvoulůžkovými pokoji, čímž je ideálním místem pro páry nebo malé rodiny. K dispozici je také dobře udržovaná koupelna. Díky orientaci na jih v bytě máte dostatek přirozeného světla po celý den a výhled, který si můžete naplno vychutnat.

Tento byt je vybaven různými příjemnými doplňky, které zaručují pohodlí a pohodu. Patří mezi ně výtah a slunný balkon, který je ideálním místem pro relaxaci, zejména proto, že se nachází na rohu budovy. V bytě najdete stylový a funkční nábytek a máte také přístup do společného bazénu, který je skvělým místem pro osvěžení během teplých letních dní. Můžete si také užívat prostornou a soukromou terasu s výhledem na moře, která je ideálním místem pro strávení času venku.

Poloha tohoto bytu je vynikající s dobrou dostupností služeb a vybavenosti. Budete mít snadný přístup k autobusovým zastávkám, zalesněným oblastem, nákupním centrům, lékařským střediskům, pobřeží, golfovým hřištím, parkům, supermarketům a klidné a dobře udržované urbanizaci. Pro děti je v blízkosti k dispozici také hřiště.

Tento byt je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení ve výjimečném prostředí Torrevieja. S jeho blízkostí k pláži a všem důležitým službám je ideálním místem pro trávení dovolené nebo dlouhodobého pobytu. Nechte se okouzlit touto nemovitostí a kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám poskytli další informace a uspořádali prohlídku to

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Křeček
Karel Křeček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Křeček
Karel Křeček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti