Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

175 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

768 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F12524
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 17 dny
Plocha celková 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný apartmán ve vysokém podkroví budovy s celkem 7 byty, který se nachází v klidné části obce Premantura, jen 500 m od pláže.

Byt o čisté užitné ploše 53 m² se skládá z chodby, kuchyně spojené s obývacím pokojem, dvou ložnic, dvou koupelen a terasy o rozloze 11 m². K bytu náleží i parkovací místo o ploše 17,6 m².
Obyvatelé mají navíc k dispozici společný dvůr o rozloze 1000 m².

Finanční možnosti
Nabízíme možnost odložené platby části ceny bytu. Při podpisu smlouvy se hradí 50 % z ceny a zbytek je možné splácet bezúročně ve splátkách (3-5 let).

Tato nemovitost je skvělou investicí pro turistický pronájem nebo jako rekreační objekt v blízkosti pláže.


Premantura je krásné městečko nacházející se na nejjižnějším cípu Istrijského poloostrova v Chorvatsku. Toto místo je oblíbeným cílem turistů díky své bohaté přírodní kráse, historickému kouzlu a výborné poloze u moře.
Premantura je známá především svým blízkým sousedstvím s chráněnou krajinnou oblastí Kamenjak, která nabízí překrásné scenérie, skryté zátoky, čisté moře a bohatou flóru a faunu. Kamenjak je ideálním místem pro milovníky přírody, kteří si zde mohou užívat pěší turistiku, cyklistiku, potápění nebo jednoduše relaxovat na jedné z mnoha nedotčených pláží.

Pláže v okolí Premantury jsou převážně kamenité a oblázkové, ale nabízejí nádherně čistou vodu a klidné prostředí. Mnohé z nich jsou snadno přístupné a vhodné pro rodiny s dětmi, zatímco některé odlehlejší pláže nabízejí klid a soukromí pro ty, kteří hledají únik od shonu.

Premantura má bohatou historii sahající až do antiky. Městečko je známé svými tradičními kamennými domy a úzkými uličkami, které vytvářejí autentickou atmosféru středomořského života. Místní kostel svatého Lovre z 17. století je jedním z hlavních historických památek a stojí za návštěvu.

V Premantuře a okolí najdete mnoho restaurací a taveren, které nabízejí tradiční istrijskou kuchyni. Návštěvníci mohou ochutnat čerstvé mořské plody, domácí těstoviny, lanýže a vyhlášené istrijské víno.

Kromě přírodních krás a gastronomických zážitků Premantura nabízí také různé sportovní a rekreační aktivity. V letních měsících zde probíhají různé kulturní akce, koncerty a festivaly, které přitahují jak místní obyvatele, tak turisty.

Premantura je dobře dostupná autem i veřejnou dopravou. Nachází se přibližně 10 km jižně od Puly, kde se nachází mezinárodní letiště, které spojuje tuto oblast s mnoha evropskými destinacemi. Dobré silniční spojení zajišťuje snadný přístup do města i jeho okolí.

Premantura je skvělým místem pro ty, kteří hledají klidné a krásné místo k odpočinku, s bohatou přírodní a kulturní nabídkou. Je ideální destinací pro rodiny, páry i jednotlivce, kteří si chtějí užít pravou istrijskou pohostinnost a krásy Jaderského moře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon