Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 200 000 Kč

C

Úsporná

27 205 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 222036
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 18 dny
Plocha užitná 77 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk v srdci města Český Brod. Byt o praktické dispozici 3+kk a celkové výměře 77,4 m2 se nachází ve 3. nadzemním podlaží nového bytového domu s výtahem a disponuje prostorným balkonem.

Byt je skvěle uspořádaný. Štědře koncipovaný obývací pokoj nabízí dostatek prostoru pro rodinnou relaxaci, pracovní kout, velký jídelní stůl i kuchyni s krásnou linkou vybavenou značkovými spotřebiči. Samostatná komora a praktické vestavěné skříně vám pomohou udržet pořádek. I v dětském pokoji je dostatek světla i prostoru. Nadčasově zařízená koupelna je vybavena vanou, WC je samostatné. Velký balkon vede nad klidné uzavřené parkoviště, kde je i parkovací stání, které k bytu náleží. Byt je v osobním vlastnictví, vytápění a teplá voda jsou dálkové. Náklady spojené s užíváním bytu jsou příjemně nízké.

V bezprostřední blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, pekárna, restaurace, obchody a školy a školka, park a sportoviště. Kromě skvělé vybavenosti je největší výhodou města Český Brod perfektní dopravní dostupnost Prahy vlakem i po dálnici (centrum 30 minut, až 5 spojů v hodině).

Pokud hledáte moderní a prostorné bydlení ve skvělé lokalitě, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku. Tento byt je ideální pro mladou rodinu, která ocení pohodlí a funkčnost moderního bydlení. Buďte rychlí, nabídka nemusí dlouho trvat!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right