Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 107 926 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

9 249 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti OH-1
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 19. května 2023
Plocha užitná 500 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Představujeme vám exkluzivní nabídku prodeje luxusního apartmánu v projektu Ellington Ocean House na Palm Jumeirah v Dubaji. Jedná se o nejnovější rezidenční projekt společnosti Ellington Properties navržený prestižním ateliérem Bjarke Ingels Group.

Luxusní devítipodlažní komplex o celkem 88 jednotkách nabízí designové apartmány 3+1 a 4+1 s úchvatnými panoramatickými výhledy. Součástí apartmánů jsou špičkové kuchyňské spotřebiče, jinak jsou apartmány k prodeji nevybavené, což vám poskytne možnost přizpůsobit si domov podle vlastních potřeb a přání. Koupelny jsou obloženy prvotřídním mramorem, který podtrhuje sofistikovanost celého interiéru. Součástí projektu je soukromá zahrada i bazén pro rezidenty.

Projekt bude realizován v prémiovém standardu, od zařízení, vybavení až po zabezpečení. Rezidentům bude k dispozici plně vybavené fitness centrum s výhledem na bazén, bazén, jógové studio a wellness. Součástí projektu budou restaurace i dětské koutky. Také zde můžete využít kino, hernu, knihovnu nebo klidné místnosti určené pro meetingy, jednání, učení či práci.

Exkluzivní projekt Ocean House se nachází v prestižní oblasti Palm Jumeirah, umělém ostrově s elitními hotely a obytnými komplexy s rozvinutou infrastrukturou, která nabízí širokou škálu možností pro zábavu, sportovní aktivity, nákupy či relax, to vše v docházkové vzdálenosti několika minut. V blízkosti do 30 minut cesty je mnoho významných míst jako například nákupní centrum Nakheel Mall, dubajský přístav, Dubaj Mall a Burj Khalifa. Mezinárodní letiště je vzdáleno 40 minut.

Dokončení projektu je plánováno na 4Q 2025.

V projektu je k prodeji více jednotek, inzerovaná nemovitost slouží k představení možných dispozic. Na přání Vás seznámíme s celou nabídkou. Ceny se mohou lišit v závislosti na specifice jednotky.

Dubají vás provede česky mluvící makléřka, která v případě zájmu vám vaše nové bydlení i pronajme.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon