Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 700 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Marie Vymazalová

38 175 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 94 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti H2560
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Pokud je vašim snem bydlet v klidné lokalitě, máme pro vás skvělou příležitost.
Jedná se o slunný prostorný byt 3+1 po kompletní rekonstrukci o ploše 94 m², z toho sklep 4,7 m2 + lodžie 5,4 m2, který se nachází na ulici Zárubova ve 4. patře panelového domu s výtahem.
Byt je po právě dokončené zdařilé rekonstrukci se zajímavými detaily. Můžete se nastěhovat a ihned bydlet.

V rámci kvalitní rekonstrukce byly provedeny nové rozvody elektro, osvětlení i zásuvky, bytové jádro, koupelna, kuchyně, podlahy, vnitřní omítky, interiérové dveře, vchodové dveře, sádrokartonové stropy, stěny obložené sádrokartonem, v obývacím pokoji snížený podhled s vestavěnými LED svítidly. V celém bytě je položeno linoleum, v koupelně je velkoformátová dlažba. Koupelna je se sprchovým koutem, otopným žebříkem, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem, přípojkou na pračku a WC. Kuchyňská linka je vyrobena na míru v bílém lesku a je vybavena vestavěnými spotřebiči - elektrická trouba, myčka, varná deska na plyn, mikrovlnná trouba, digestoř. Lednice s mrazákem je umístěna v samostatné skříňce ve stejném dekoru jako linka.
Dispozici bytu tvoří 3 prostorné pokoje se samostatnými vstupy, což zajistí majitelům soukromí a klid, kuchyně s jídelním koutem, předsíň se šatnou a koupelna s WC. Detailní dispozici najdete v půdorysu bytu. K bytu náleží i sklep, poskytující další úložný prostor. Dům, ve kterém se byt nachází je po revitalizaci.

Jedná se o klidnou lokalitu s dostatkem okolní zeleně, parkováním před domem, kompletní občanskou vybaveností, MHD, plánovaná je výstavba stanice metra.
Nezmeškejte příležitost vlastnit tento krásný byt, který splní vaše očekávání na komfortní a moderní bydlení. Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (140)
small left
small right