Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 699 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Hana Marková

7 455 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 74 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Vytápění podrobnosti Uhlí
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 78 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 47
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme vám prodej družstevního bytu o dispozici 3+1, který se nachází v prvním patře zděného bytového domu v obci Dobšice, která je vzdálena cca 5 minut jízdy od města Týn nad Vltavou.
Byt s čistou podlahovou plochou 74 m2 je dispozičně řešen vstupní chodbou, obývacím pokojem, kuchyní, ložnicí, dětským pokojem a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva s výměníkem, radiátory jsou rozvedeny po celém bytě. Ohřev vody zajišťuje elektrický kombinovaný bojler, kdy v zimních měsících jde ohřev vody rovněž přes kamna na tuhá paliva, která jsou umístěna v obývacím pokoji. V bytě jsou nové rozvody elektřiny. Byt je ve velmi pěkném stavu bez nutnosti větších zásahů a úprav.
Bytový dům má vyměněná plastová okna a nové stoupačky. Zděný sklep se nachází v přízemní části domu (4 m2).
Dům spadá pod správu SBD České Budějovice, ve vlastnictví družstva je rovněž pozemek v okolí domu. Je zde plánována výstavba parkoviště. Pro majitele bytů je možnost různorodého využití zahrady, v letních měsících například pro umístění bazénu pro děti apod. Měsíční poplatky vychází na 2.300,-Kč + zálohy na elektřinu a nákup tuhých paliv přes zimní měsíce.
Obec Dobšice je klidnou a příjemnou obcí, která se díky kvalitnímu vedení rozrůstá. Dojezdová vzdálenost do Týna nad Vltavou je cca 5 minut, zároveň je zde možnost využití autobusové dopravy.
Pro více informací kontaktujte makléře nabídky. Naši finanční poradci znají produkty, díky kterým je možné i družstevní byt financovat úvěrem. V případě vašeho zájmu, rádi pomůžeme zorientovat se v nabídce těchto produktů.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right