Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 820 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

7 986 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 389746
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 10.
Elektřina 230 V
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 455 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost k dalšímu pronajímání? Nebo toužíte po vlastním bydlení, které si budete moct upravit k obrazu svému? Dovoluji si vám představit atraktivní nabídku bytu o dispozici 2+1 a výměře 62 m2, se zasklenou lodžií, který se nachází v 11. podlaží hezky udržovaného třináctipodlažního panelového domu v ulici Kojetická na Střekově v Ústí nad Labem. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení s výbornou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností.

Byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 nabízí prostorný a světlý obývací pokoj s plovoucí podlahou, oddělenou kuchyň s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu (pouze obložená) a samostatnou toaletu. Kromě obývacího pokoje je na podlahách položeno PVC. Zasklená lodžie poskytuje další prostor a možnost relaxace. Byt je v původním, ale hezky udržovaném stavu, což umožňuje budoucímu majiteli rekonstrukci dle vlastních představ.

V bezprostřední blízkosti domu se nachází zastávka trolejbusu, odkud se za pouhých 15 minut dostanete hromadnou dopravou do centra města, nebo za 4 minuty autem. Parkování je možné přímo před domem, což zajišťuje pohodlný přístup k vašemu bydlení. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně základní školy, polikliniky, potravin, restaurace, bistra, bankomatu, lékárny a dětského hřiště. Pro příjemnou 20minutovou procházku poslouží výšlap na Střekovskou vyhlídku Sedlo.

V Ústí nad Labem a jeho okolí se nachází spousta míst ideálních pro turistiku a cyklovýlety, stejně jako řada historických památek a muzeí ve městě.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na vaši odezvu a ráda vám pomohu najít váš nový domov. Těším se na vaše dotazy a případnou spolupráci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eliška Homolková
Eliška Homolková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eliška Homolková
Eliška Homolková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti