Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

25 011 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení 4. března 2024
Plocha obytná 62 m²
Patro 1.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 383886
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 62 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízím k prodeji velice útulný byt 2+1 ve viladomu v Nupakách u Prahy, v ulici Slunečná.

Byt se nachází v 2NP domu bez výtahu. Prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, propojený s vkusně řešenou kuchyní, ložnice, nenahraditelná úložná komora, koupelna, toaleta a chodba nabízí dohromady 62 m2 užitné plochy. K ložnici náleží na západ orientovaná lodžie, ze které lze v podvečerech pozorovat neskutečné slunečné scenérie.

K bytu dále náleží parkovací stání před domem a sklepní kóje. Nepostradatelné jsou i další úložné prostory v domě, jako je kolárna/kočárkárna a sušárna.

Celý komplex Nupackých viladomů je velice klidné místo rodinného bydlení. V obci je mateřská školka, obchod a restaurace, širší občanská vybavenost je pak v Čestlicích nacházejících se v těsné (docházkové) blízkosti. Nupaky jsou velice dobře dostupné jak autem (8 km D1), tak MHD (dosah Pražské integrované dopravy). Široký výběr volnočasových aktivit pak naleznete všude v okolí (významné jsou Čestlice, Průhonice, Říčany).

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Detailnější fotografie a informace o této nemovitosti Vám ráda zašlu prostřednictvím odkazu na sdílené úložiště.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right