Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 890 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize a právního servisu poskytnutého advokátní kanceláří
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

21 457 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 53
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Balkóny Balkon
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 57 m²
Druhy bytů Mezonet
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout ke koupi atypicky řešený slunný byt s balkonem, nacházející se ve 4. posledním podlaží bez výtahu, v bytového projektu v Šestajovicích, ulice Komenského. Mezi největší výhody patří slunná jižní orientace bytu do otevřeného vnitrobloku i jeho zajímavá dispozice s otevřenou galerií.
Vstupní dveře bytu vedou do předsíně (cca 4,13m2). Po její levé straně nalezneme dveře do prostorné koupelny (cca 5,94m2). V čele vstupu pak vejdeme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (cca 36,79m2) a balkonem (cca 1,96m2), z nějž schodištěm vystoupáme na otevřenou galerii sloužící nyní jako ložnice (cca 10,5m2). Pro přehlednou dispozici bytu doporučujeme shlédnutí podrobné virtuální prohlídky.
Jedna stěna obývacího pokoje je osazena okny a francouzskými dveřmi se vstupem na balkon. Díky tomu a také vzhledem k vysokým stropům je celý prostor světlý a působí velmi vzdušným dojmem. Balkon s otevřeným výhledem přes vnitroblok s parkováním a střechy domů nabízí pohledy do okolní zeleně. Příčka v místnosti s kuchyňskou linkou opticky odděluje prostor na dvě části. Kuchyňská linka disponuje všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka, trouba). V prostorné koupelně nalezneme vanu, umyvadlo a toaletu, je zde instalován také topný žebřík a přípojka na pračku. V předsíni či na galerii využijeme úložný prostor v podobě vestavných skříní.
Na podlahách je plovoucí podlaha či dlažba. Okna v bytě jsou plastová opatřena žaluziemi. Celková plocha bytu je cca 57,36m2 plus balkon cca 1,96m2, celkem cca 59,32m2. Nábytek a bytové vybavení na fotografiích v bytě zůstává.
Byt se nachází v novostavbě z roku 2008. Je ve standartním, průběžně udržovaném stavu, lze ho tedy začít užívat či je možné si ho modernizovat a upravit dle svých představ tak, aby odpovídal svým vzhledem aktuálním potřebám. Měsíční poplatky činí 3.500,-Kč (včetně internetu v domě a fondu oprav), plus elektřina v bytě. Byt je v osobním vlastnictví. Dům má vlastní plynovou kotelnu. Energetická třída „C“. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií.
Lokalita Šestajovic nabízí možnost klidného bydlení v blízkosti přírody s výborným dopravním spojením ( např. autobusem na Černý Most cca 16min, na nádraží Klánovice cca 7min a dále vlakem na pražské Masarykovo nádraží cca 21min). K aktivní relaxaci můžeme využít blízký Klánovický les, okolní cyklostezku, v obci s historickým náměstím se nachází sportovní hala, sportovní areál, pivovar či botanická zahrada. Hledáte-li příjemné místo, kde se můžete ihned zabydlet, mohu Vám nabídku jedině doporučit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Boubínová
Hana Boubínová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Boubínová
Hana Boubínová
zobrazit telefon