Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 000 000 Kč

C

Úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
GARTAL Agency

30 716 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Parkování Garáž
ID nemovitosti TR-4779
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 37 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
Inženýrské sítě Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 37 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupí moderní částečně zařízený byt 1+kk s 11 m2 balkonem, situovaný ve 2. nadzemním podlaží prémiového projektu Rezidence Korunní v pražské čtvrti Vinohrady, s nonstop recepcí, ostrahou, podzemním parkováním a udržovanou zahradou v uzavřeném dvoře.
Byt má podlahovou plochu 37,4 m2. Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (26,8 m), velká koupelna (6,7 m2) s vanou a toaletou, vstupní chodba (3,9 m2). Balkon je přístupný z hlavní místností. Balkon poskytuje úchvatný výhled do dvora rezidence a nabízí možnost příjemné večerní relaxaci. Kupní cena zahrnuje garážové parkovací stání a sklep.
V bytě položené dřevěné parkety, instalované velkoplošné okno, elektrické venkovní žaluzie, bezpečnostní dveře, videotelefon, vstup do domu s pomoci čipu. Vytápění zajištuje centrální kotelna v domě. Nízké náklady na bydlení, aktuální výši záloh činí 3 510, - Kč.
Přímo naproti komplexu se nachází zastávka tramvají se spojením 1 minutu na metro Flora a k zábavnímu a nákupnímu centru Atrium Flora, 5 minut na náměstí Míru a 10 minut na Karlovo náměstí. Oblíbená a vyhledávaná lokalita s výbornou dopravní obslužností a kompletními službami v bezprostředním okolí. Pár minut chůze od rezidence se nachází školka, škola, mnoho kaváren a restaurací, obchody a kino IMAX v Atriu Flora.
Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos. V současné době byt obsazen spolehlivým nájemníkem, který by rád v bytě zůstal i nadále, pokud nový vlastník bytu bude mít o to zájem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (176)
small left
small right