Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 050 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

8 995 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 202413833
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Patro 1.
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 39 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 39 m²

Popis nemovitosti

Hledáte startovací bydlení, ať už pro sebe nebo pro následné pronajímání? Co byste řekli bytu 1+1 v cihlovém domě? Pokud jsem Vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto zajímavou nabídku. Vítejte ve Frýdku-Místku, na ul. Jana Švermy.

Jedná se o byt v os. vl., o podlahové ploše 35 m2 / o užitné ploše 39 m2, který se nachází v 1. patře cihlového domu s okny orientovanými do dvora, na severovýchodní stranu.

Bytová jednotka je v původním stavu, po dřívějších menších úpravách. Je tedy připraven k celkové rekonstrukci dle představ nového majitele. Samozřejmostí jsou již plastová okna.

Díky odstranitelné příčce se jeho dispozice může změnit na šikovnou garsoniéru a celkovou rekonstrukcí můžete např. zvětšit koupelnu anebo si vybudovat menší šatnu (komoru). V předsíni je navíc prostor, kde se dá umístit prostorná vestavná skříň.

Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Součástí prodeje je i laťkový sklep.

Jako benefit můžeme označit dispozici, která při rekonstrukci nabízí více variant, a díky orientaci bytu budete mít zajištěn větší klid od městského ruchu. Navíc se jedná o jednu z nejklidnějších částí města a přitom se nacházíte jen kousek od centra. V blízkém okolí najdeme např. 1. ZŠ, knihovnu, potraviny Inva, MHD - zastávka magistrát, obchody nebo třeba lékárnu.

Byt bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

V případě zájmu Vám můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tento byt, který hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

pozn.: Protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
zobrazit telefon