Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
InvePRO real s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 15 dny
Stránky projektu www

Popis developerkého projektu

Náš nový projekt Byty Jírovcova 42 vyrůstá v klidnější části centra obce. Jedná se o moderní bytový komplex, který nabízí celkem 10 bytových jednotek ve 4 nadzemních podlažích a obytném podkroví.

Vnitroblok je vybaven 12 parkovacími místy, což umožňuje pohodlné parkování pro obyvatele. Samotný komplex je navržen s důrazem na komfort, moderní architekturu a využití kvalitních materiálů.

Byty jsou k dispozici v různých velikostech, od útulných garsoniér až po prostorný 4+kk apartmán v podkroví, což poskytuje širokou paletu možností pro jednotlivé klienty dle jejich potřeb a preferencí. Každá bytová jednotka je navržena s ohledem na prostornost, ergonomii a dostatek přirozeného osvětlení.

Výhodou je strategická poloha, která zajišťuje vynikající dostupnost veškerých služeb. V bezprostřední blízkosti se nachází obchodní centrum IGY, což je ideální pro nakupování a zábavu. Dále je zde snadná dostupnost městské hromadné dopravy, která umožňuje rychlé spojení s centrem města i okolními čtvrtěmi. Bytový dům je obklopen množstvím obchodů, restaurací, škol a školek, což je zvláště vhodné pro rodiny s dětmi. Pro ty, kteří cestují mimo město, je k dispozici vlakové a autobusové nádraží v dosažitelné vzdálenosti 3 minut jízdy autem a 20 minut pěší chůze.

Objekt bude napojen na dálkové vytápění. V bytech je navržen okruh podlahového vytápění a kombinované topné žebříky s elektrickou patronou v koupelnách.

Výstavba začala v červenci 2023. Předpokládané datum dokončení je v prosinci 2025.

small left
small right